Gzdzeynep gzmdasss evet iki farklı aşı var menenjit ile ilgili ikisi de farklı türlerinden koruma sağlıyor yani ikisini de yaptırmak gerekiyor. doktorunuza da sorarsanız bilgilendirecektir sizi.
Aloneeee Lidia 3-5-12. Aylarda nimenrix ve 4-6-13. Aylarda bexsero olmak üzere 3 er doz yani toplam 6 doz yapıldı
Ebrushkaa baykuskiz_ kac doz oluyo o zaman acaba bizde 7.ayda başlattı ben ve bebegim rahatsizlaninca aşıyı yaptiramadik
baykuskiz_ Ebrushkaa bexsero 3 nimenrix tek doz. 7. Ayda bexseroya baslasaniz da 3 doz. Sadece nimenrix yasindan sonra tek doz
Asya3870 Lidia ben bugün doktora gittim, menenjit aşısı için takvim oluşturdu. Çocuğun kilosuna ayına göre bir takvim ayarlıyor canım. Bebeğim şuan 14 aylık.
boncukadel ben de çocuklarıma yaptırmıştım , doktor her çocuk için ayrı takvim yapıyor. benim çocuklarıma 83 ayda 10. ayda ve 15 . ayda bexora 13. ayda nimanrix yapılmıştı.
Gzdzeynep gzmdasss bunlar özel aşı her doz için ayrı ayrı ücret ödüyorsunuz doktorunuz daha güzel bilgilendirir sizi bizi doktorumuz bilgilendirdi ve aşılarımızı yaptı