Sevgikuzey Kayinbabaniz çocuğunuz onun eşyasına dokunma diye uyarmasina rağmen dinlemeseydi ona vurmasını normal karşılar miydiniz? 3 yaş?
mimom_1 Sevgikuzey bence cok yanlış bir hareket değil vurmak , bağırması bile üzer sinirlerimi bozar , ki kendimi biliyorsam sessiz kalamam böyle bir durumda
Sevgikuzey Merve43 soruyu kavga ettiğim için sordum eşim fazla tepki verdiğimi söyleyip beni suçladığı için
Annesinin-Kuzusu Gayet normal aa niye sordun ki bunu sende bi alemsin dedesi vururda sever de 😂 kafayı yiycemmm bu sorulara
RobinScherbatskyy Sevgikuzey kıyameti koparırım çocuklarınızın hiç mi değeri yok kardeşim sizin hala normal mi diye buraya yazıyorsunuz
simiyyy Sevgikuzey kavga çıkarırdım. Kimse çocuğuma vuramaz. Onu koruyamayacaksam hakkını savunmayacaksam neden varım? Çok değerliyse eşyası saklasın
Ysgl26 Sevgikuzey gebertirdim ne demek vurmak.. bidaha yüzünü bile göremez çocuğumun. Bi de normal mi diye soruyosunuz sizce normal mi? Ne uaptınız o vurunca öyle baktınız mı
Sevgikuzey Ysgl26 kovdum tabi ki vuramazsin benim çocuğuma dedim kıyamet koptu evde esim beni haksız gördüğü için fazla tepki verdiğim için suçladığı için sordum
Tortilla_ O an bisey demediysen şimdi sormanin manası yok. Bizden aldığın gazla adama söylemeye gidecek misin. Ve ayrıca nasıl vurdu baya sert canını acıtacak kadar mı ? Yoksa dokundurup mu vurdu.
yunusemre_moms Sevgikuzey kendi babanda aynı şekilde vurduğunda ona da bağırıp çağırırmısın, dedesi yani çocuğun eline az bişey vurmuştur büyütmeye gerek yok.
Sudemeda Sevgikuzey bu 3 yaş sıkıntılı ya ergen gibi iddialasıyorlar ama vurunca oda vuruyor hemde daha cok normal birşey olarak kabul ediyorlar sakın vurma cunku cevresinden ne goeuyoesa onu yapıyorlar
Nilist Benim öpüp koklamaya kıyamadığım çocuğuma kimse vuramaz. Yavrularımız bizlere emanet. Onları koruyup kollamak bizim görevimiz. Kim çocuklarımı üzmeye kalksa, canını yaksa karşılığını görür.
Sevgikuzey Nilist çocuk ağlayarak içeriye gitti yanıma bile gelemedi sok oldu zaten kavga ettim o kadar yüzsüz ki hala evimde kalıyor kovmama ragmen
Sarikuzumalp Sevgikuzey Neresinden baksak normal olacak bir tarafı yok. Çocuk yani çocuk. Şu hayatta ki tek zaafım çocuğum yani herkesin de öyledir. Yani bence bir annenin gözünün döneceği tek nokta çocuğuna birinin zarar vermesidir. O nokta da gözüm döner benim en yakınım dahi olsa hatır gönül dinleyemem.