Uffsananebeslk Kızlar 1 yas doğum günü partisinde bebeğinize ne giydirdiniz resim veya link atar mısınız fikir olsun. Ağustosta yapacağım hala almadım.
_Goktugunannesi__ Uffsananebeslk Bende aynı durumdan müzdaripim 30 temmuz elbisesi kaldı sadece şapkalı tarzda bişey istiyorum fikri olan varsa acilinden fikir sunabilir
seboss35 Uffsananebeslk ay bizimde Ağustos da bende burda bekleyim şimdiden ayarlayıp rahat etmek istiyorum
benoyleuygungordum_ Uffsananebeslk bence yaz ayı için en güzeli müslin gömlek altına da yine müslin veya keten bir pantolon 🤌🏻 küçük bir keten papyon eklenebilir şirin olur, bir de fötr şapka 😍
nescafebagimlisi nescafebagimlisi papyonlu takımlardan başka da birşey yokki erkek bebeler için ya , kızlara herşey var erkeklere yok 😂😂
Uffsananebeslk nescafebagimlisi Valla şık olsun işte ama kısa kollu düşünüyorum aslında spor da olabilir bilemedim zaten hic fikrim de yok tecrübem de😃
_Goktugunannesi__ Uffsananebeslk Ben bunu aldırdım canım fikir olsun sana da görümcem hediye aldı fiyat bilgim yok
Momyyy1 Uffsananebeslk ben safari konsepti yaptım ona uyumlu olsun diye yeşil müslim takım aldım salaş onu giydirdim oglana ben yeşil gömlek eşimde yeşil tişört giydi 💚
Momyyy1 Uffsananebeslk çok iyi ❤️ turuncu salaş biseyler giydirebilirsin ❤️ yaz günü takım falan hiç giydirme bence 🤭😻
Momyyy1 Uffsananebeslk Çok salaş birşey değil ama lcwde şöyle birşey çıktı karşıma belki hoşunuza gidebilir 😌👌