NehirK10 Merhaba kızlar bugün bebeğim 2.ay aşısına gidecek. Gerçekten korkuyorum çünkü bu aşının ateşe neden olacağını duydum. Bu bebeğinize mi oldu? Ayrıca 3 aşı bir seferde mi olacak? Kalbim buna nasıl dayanacak.😢😢 Lütfen paylaşın
Mom_babyy NehirK10 3 aşı oluyor benim kızımda ateş yaptı calpol verdim zaten yavaş yavaş düştü gecede ateşine her emdirdigim de baktım sıkıntı olmadı yani ilkler korkutucu oluyor ama merak etme birşey olmuyor
Biribiri NehirK10 gitmeden once calpol ver aşidan 8 saat sonra bidaha ver 2 gun ates yapti bizde vu sekilde yapmasam belki daha agir gecicekti
Ceys NehirK10 Ay ben ona 1 aşı diye gittim meğer 3 aşı birden olacakmış çok kötü olmuştum. Bir koldan 2 bacaktan vurdular aşıdan sonra 3 gün duş aldırmadım. Asi olduktan sonra eve gidince calpol verdim 6-7 saat sonra tekrar verdim ateş huysuzluk olmadı hiç kolay atlattı çok şükür. Bugünde 4 ay aşısı var nasıl olacak bilmiyorum İnşallah onu da kolay atlatırız çıkmaz ateş falan 😢
sumeyyeozcelik44 2 bacak 1 omuz diye biliyorum bizimkide 10 gün sonra olacak inşallah kolay atlatırsınız 🌸🤲🏻
Mom_babyy NehirK10 rica ederim bırakıyor ama ki oda tuttuğunu gösteriyor sadece kolda belli oluyor bizimkisinin 4 ayın başında belli oldu şimdi kabuk tutuyor
Buse_asya23 bizde ates yapmadi cok skur biraz huzursuz oldu calpol verdim bende ama yapilirken cok agladiu , 3 tane asii yani byuk adam dayanmaz . allahim kolaylik versin sizlerde gclu olmaya calisin .
Glcnn73 NehirK10 kıyamam ya korkma canım ben o aşıya gitmeden ateş düşürücü verdim sonrasında bi sıkıntı olmadı gece de ne olur ne olmaz verdim ateş düşürücü çok şükür bi sıkıntı çıkmadı o yönden