Dyggg1 Bebeğim 4 ay 3 günlük.Dün doktora gittk.Sadece bu ay 600 gram almış.Ve kilosu 7200. Doktor normal mama başlamayalım her ay bebek 1 kg alırsa 1 yaşınd 20 kg olur zaten dedi ama kaynanam ve eşim kilosu az diyor.Kendimi yetersiz hissediyorum.
Elfgrn Dyggg1 kaynanan ile eşin dokyordan iyi biliyorsa. Onlar olsaymis doktor hiç takma maşallah çok güzel kilosu olması gerektiği gibi duyma çevreyi onlara kalsa doğar doğmaz 10 kilo olacak çocuk sağlığı yerinde mi ona bak sen
ALPARSLAN_bey Dyggg1 her bebek farklı oluyor doğum kilosu da önemli biz 3 aylıkken 8.400 gramdi şuan 3.5 aylık ne kadar aldı bilmiyorum 3820 doğdu bide sütünüzü yaglandirmaniz önemli ben sürekli ceviz dut kuru üzüm yeşillik yiyorum tavsiye ederim
Kuzeymomss Dyggg1 Bu bebeklerden ne istiyorlar anlamış değilim. 4 aylık bebek 7200 kg daha ne olabilir? Gerekse zaten mama verirler oğlum 4 aylıkken 6500 kiloydu doktoru gayet iyi dedi mama dahi vermedi. 4 aylık bebeğin kaç kilo olmasını bekliyorlarmış ki 9 10 kilo falan mı. Oğlum 1 yaşındayken 9800 kiloydu doktoru gayet iyi olması gereken gibi demişti
duruguzel Dyggg1 kızım 8 aylıkken dediğiniz kilodaydı. Gelişimi de normaldi. Mamaya başlamanız gerekmiyor doktorunuzu dinleyin
Dondurmalikahve ALPARSLAN_bey Sizinde dediğiniz gibi her bebek farklı ve 3 aylık bebek için 8400 bayağı üst sınır ama yapoı meselesi verdiğiniz tavsiye biraz gereksiz olmuş 600 gr 4 aylık bebek için gayet iyi
Dyggg1 Kuzeymomss bende anlamıyorum.İstiyor ki mama veriyim çocuk daha da şişsin o da millete hava atsın.Kendi oğlunu öyle büyütmüş 😊
Dondurmalikahve Dyggg1 Benim oğlum 3145 gr doğmuştu ve 6500 6600 gr idi 4 ayda 3 doktorda çok iyi kilosu demişti doğum kilosunun 2 katı olması yeterli bebeğiniz için doktor haklı burdaki ve çevrenizdekilere bakıp yetersiz hissetmeyin 600 gr de az değil sınırda alması gereken kg 400 gr falan zaten doğum kilsouna göre çok iyi
ALPARSLAN_bey Dondurmalikahve size yazmadım ama siz cevaplamissiniz sadece tavsiye alır almaz bu sizi ilgilendirmez
Kuzeymomss Dyggg1 Kiloyla hava atmak mı😒 siz hiç birini dinlemeyin derim doktorunuza göre hareket edin, bebeğinizin kilosu gayet iyi
refiye1987 Gerçekten ya bu insanlardaki kilo yakintısı nedir ya kilolu bebek sağlıklı bebek zayıf bebek hasta bebek gibi algılıyorum hiç üzülme kilo gereksiz sağlığı yerindeyse sıkıntı no problem