Ecemoz1 Simgetuna- dana içeren her şey yasak. Kullandığınız vitaminleri de okuyun. Sığır jelatini de yasaklı oluyor. Kuzu eti tüketin bol bol. Balık da.
Ecemoz1 Simgetuna- ihmal etmeyin kalsiyum takviyenizi. En erken 6.aya kadar diyet yaparsınız çünkü. Geçecek emin olun. Aynı şeyleri yaşadım. Kaka beni üzüyordu sabahlaro zeytin domates yemek üzmüyordu. O görüntü mahvediyordu. Ama geçecek
Ecemoz1 Simgetuna- tahini de kesin bence. Susam da alerjik bir besin. Bizi tetikliyordu o da. Doktorum kestirmişti
Simgetuna- Ecemoz1 çook bunaldım şuan size sarılıp hüngür hüngür ağlamak istiyorum gerçkten çok zorlu bir süreç 9. Aya kadar devam dedi dr bize dün kolay kolay gececek bişey değil dedi ya tamamen kesilse kanama yavaş yavaş bi bakıcam hangisine var diye ama şuan bişey de yapamıyorum
Ecemoz1 Simgetuna- ben de isterdim emin olun çok zorlu bir süreç. Sonu güzel olacak inşallah. Hepsini birden değil ürün ürün kesin ki anlayın hangisi alerjik. Mukus ek gıdaya kadar geçmiyor ama. O sorun değil kan sorun zaten. İnşallah dokunmuşumdur bir nebze olsa
Simgetuna- Yaşayanlar yazsın lütfen bağırsaklarda allerji dışı problem olabilirmi ? Bugün 2 defa kaka yaptı iki kaka da kanlı kapya biber salçası tüketıyorum ondan mı acaba 🥺🥺😓😓😓 artık çok yoruldummm
GizemAtlas Simgetuna- merhaba bizimde ara sıra kan oluyor kılcal damar kadar bugün biraz daha çoktu doktor 3 ay dolsun geçmezse gatroloji görür dedi ama korkuyorum bende laktoz intoleransı var alerji testi yapıldı deriden ama birşey çıkmadı fakat alerji testi yapıldıgında 48 günlükte acaba çok mu küçük diye çıkmadı.