Esralparslan1 Kızlar merhaba bebeğim 15 aylık olacak 1 hafta sonra tutunup kalkıyor sıralama yapıyor elinden tuttuğum zaman Kısa süre yürüyor oturuyor ama yürümüyor haftaya da tatile gideceğiz çok isterdim yürümesini 🥲 nasıl desteklerim neler yapabilirim 🥹🥰
Arelmommy Esralparslan1 18.aya kadar yolu var benim bebitom da öyle 14 aylık olacak ama maalesef yürümüyor günlük alıştırma yapıyoruz 5 6 adım atmaya başladı ama korktuğundan pıt diye kendini yere atıyor sevdiği bi oyuncağı vs bişey varsa elinize alın karşınıza bebişinizi koyun belki gelir onun heyecanıyla
tubiiik_ Esralparslan1 her bebegin gelişimi farklıdir benım kızımda düzeltirmiş yaşı olarak 14 aylıkken yürüdü sıralama yapıyorsa bianda yürür yürüme arkadaşı varsa devamlı onunla destekleyin elinden tutun yürütün
Kk41 Esralparslan1 bu şekilde olan oğlum 20 aylık yürüdü bazen ne yaparsak yapalım olmuyor kendileri ne zaman hazır hissederse o zaman oluyor
Esralparslan1 tubiiik_ haklısınız var evet herşeyi yürüme arkadaşı da yapıyor desem arabası var e bebekten almıştık onu sürüyor masa sandalyesini sürüyor sanırım zamanı ve vakti. Var inşallah çok bekletmeden yürür 🥰
tubiiik_ Arelmommy 34 haftalık dogdu dogdugu gunden hesaplarsak 16. ayında yurudu ama benım bi arkadasım var oda 34 haftasında dogdu onunki dogum tarıhıne göre 12 ayında yurudu düzeltirmiş 10 aylık olarak yürüdü
Arelmommy tubiiik_ 35 haftalık doğdu benimki de düzeltilmiş 13 aylık oluyor sanırım maşallah erken yürümüş
tubiiik_ Esralparslan1 bellimi olur belki tatıl yerde yürür cesaret gelir belki tatilden sonra yürür siz yürütüb bol bol tek el tutun yürütün bi de bi video görmüştün ne kadar dogru bilmiyorum kadın cocugu alıyor ayatka koltuk altından tutum 3 kere ileri geri sallıyo 1-2-3 tez zamanda cocugum yürüsün diyordu bırakıyordu bi arkadaşım yaptı haftasına yürümüştü cocuk ne kadar dogru bilmiyorum tabi
tubiiik_ Arelmommy evet bebegin hazır olması lazım biz nekadar üstelesekte bebek nezman hazır ozman yürür ben şok olmustum bianda koşmaya başladı yürümeyi gectim koşuyo cocuk 😂
Esralparslan1 Ist2121 ayyyyy 🥲🥲🥲 inşallah çok amin amin amin 🥲❤️ peki ondan öncesi nasıldı ? Sıralama ayağa kalkma kendi kendine adım atma falan yapıyormuydu oğlum yerden destek alıp ayağa kalkmıyor daha bi yere tutunup öyle ayağa kalkıyor sıralama yapıyor el ele tutuştuğumuzda mutfaktan yatak odasına kadar gidiyor bir de dışarı da deneyeceğim inş bi ceserat gelir Allah’ın izniyle yürür ❤️
Esralparslan1 tubiiik_ ben oğlumu 38+3 de doğurdum arkadaşım ikizlerini 15 gün etken doğurdu mesela onlar yürüyor oğlum yürümüyor tamamiyle çocukla alakalı bir durum mesela kime göstersem veya söylesem düştü mü ayağa tutunup kalkarken dedi evet dedim ondan korkuyor olabilir dedi
Esralparslan1 tubiiik_ canım inşallah 🥲❤️ ya evet salladım selaya yürüsün gelecek cumaya ben onu 2 Cuma yaptım 3. Cuma kaçırdım misafirim geliyordu temizliğe daldım 🥲 onu tekrardan yapacağım nasipse evet evde öyle tek elinden tutuyorum kısa mesafe bile olsa yürüyor bir de dışarı da deneyeceğim nasip olursa inşallah yürür ❤️🥰
tubiiik_ Esralparslan1 evet benımkıde yürüme arkadaşından düşmüştü yürüme arkadasını kullanmak istemiyordu
Esralparslan1 tubiiik_ evet öyle oluyor korku kaldı sanırım sadece bir kaç hafta önce koltuğun kenarına koydum gel oğlum hadi gel gel dedim sürekli düştü oturdu sonra ısrarla devam ettim bir kaç adım attı bana öyle kaldı 🥲🥲 sizin bebeğiniz kaç aylık
tubiiik_ Esralparslan1 sizde biliyormussunuz videoyu zaten ben gine attım videoyu bulupta denemek isteyen olursa izler