Omerinannesj 5 aylık oğlum var diğerinde sıkıntı olur diye 8 aydan sonra başladım ama geç kaldım bence sevmedi. Kaçıncı ayda başladınız az az oturtmaya
Irmakmelegim Omerinannesj 23 aylık kızım hiç kullanmadım yruurtec tamamen tehlikeli ve bana annelerin sadece kurtarıcısı iş yapiyim dinlniyim çocuk 2 dk bunda dursun nefes aliyim yurutec zararları okdr çok ki tehlikesi bir okdr şahsen hiç koymadım erken veya geç yürümüş takıntım olmadı hoc bir zMn çocuk zatn hazır hissettiğinde yürüyor onun yerine yürüme arkadaşı ilk arabam aldım halada kullnir 2 yaş olucaz nerreyse
Ysgl26 Omerinannesj hiç kullanmadık doktorumuz çok zararlı ve tehlikeli demişti ki gerçekten de öyle..
Asyaveannesi04 Omerinannesj 7 aylıkken koydum günde 1 saatten fazla kalmadı ama önü oyuncaklı, müzikli almıştık çok sevdi 3 ay kullandık sonra kaldırdım bende yürüteçle büyümüşüm hiç de bir problem yok, gözetim altında ve uzun süre oturmaması gerekiyor bence
beyzzsenturkk_ Omerinannesj bizde var ama kullanmıyoruz ya sürekli gözetim isteyen bişey benim kızda 5 aylık oturmadan ona oturtmak sacma geliyor emekleme dönemi belki