hatngnay Merhabalar bebeğim 3 aylık beyaz tenli kuru ve pütürlü bi teni var doktor egzama dedi krem verdi yaklaşık 1 ay kullandım ama çok fazla etki etmedi bioderma kremin ismi aranızda böyle bişey yaşayan var mı
Mavigri Sedas00 bizde bunları aldık artı kortizonlu krem kullandık geçmedi geçen gün tesadüfen eczaneye gittik isilik oldu diyerek bize bepanthol sensiderm krem verdi egzama karşıtı hep isilik iki yünde bitti hemde 2.ayından beri çektiğimiz egzaması inanılmaz derecede geçti bugün daha 4.gün 14aydır olan egzamalarımız geçmek üzere bence deneyin @hatngnay
Sedas00 Mavigri onu da aldım kaşımaya devam etti artık dayanamadım dün kortizonlu krem aldım locoderm onu sürünce rahatladı kaşımıyo
Mavigri Sedas00 Hmm benimkinde kaşıma yoktu ondan rahatlattı cabucak belkı de bilmiyorum o kortizonluda beş gün yedi gün kullanılıyor biz kullandık hep derisini inceltiği için sürdüğüm yerlerdeki deri bembeyaz oldu öyle açıklama yaptı doktor ınsallah az kullanımda geçer geçmiş olsun
Mavigri Sedas00 bende de egzama var Benım doktorum da 5gün dedi onun deri inceltme etkisi varmış kortizon olduğu için cok sık kullanımda deri incelir ve yırtılır kolayca dedı işte kullanınca o baya etkili yara gecıyor gibi oluyo sürdüğün kadar yeri bembeyaz kalıyor
Kubradt @“hatngnay” Cildiye Dr karışım bir krem verdi geçirdi. O doktora kadar neler kullandım fayda etmemişti.