Niss1 Bebeğimiz 6 aylık 1 hafta sonra 7. Ayına girecek ve daha geç kalmadan sünnetini yaptırmak istiyoruz bu aylarda veya daha öncesinde sünnet yaptırmış anneler neler önerirsiniz sünnet sonrası nelere dikkat etmem lazım hangi anestezi türünü tercih ettiniz tavsiyelerinize ihtiyacım var ilk defa bir işlem yapılacak bebeğime çok korkuyorum süreçleriniz hakkında yardıma ihtiyacım var
Dolores Niss1 biz 6,5 aylıkken lokal anestezi ile dikişli sünnet yaptırdık. İlk iki gün bizim için çok zor geçti, çişini yaparken çok ağladı, hep uzandı kıpırdamadı çocuğum. 3.gün geçmiş gibi oldu, yani o zorluk 2 gün sadece. 5-6 günde de iyileşti hemen 😇
Barlas0922 Niss1 6 buçuk aylık en yaptırdım keşke erkn yaptiraaymisim hissediyolar acıyı ve elini falan tutunca panikliyolar yani benim ki öyle oldu ama çok kısa sürüyor iyileşmesi ilk gün ilk idrar yaptığında baya ağladı sonra bı daha ağlaması klips takmislardi erteafina krem suruyiduk klipsin icinede kantoron yağı en az iki sünnet kilidi gerekiyor bence klipsten sonra masajini eksik etme biz hala hapiyoz 9 ay oldu