morrrrengiiii bu saatte bile fena acı cekıyorum büyük abdest sonrası uyuyamadım ağrıdan doğum yapalı kırk dört gün oldu bunu yaşayan cozum bulan yazsın nolur sıcak su uyusturucu krem hepsını denedim
Sorusormomm morrrrengiiii kabız olmamak 🥹 kabızlık böyle yapıyor bendede. Var çok kötü ağrısı oluyor ben çözümünü bulamadım maalesef kabız olduğum an lavman yapiyorm
DurriMeknun_ morrrrengiiii Geçmiş olsun bende oldum PROCTOLOG bunun fitili var hem de kremi kulandim bir hafta olmadı geçti
Prenses__annesi morrrrengiiii bak sana yemin ederim bende acıdan sabaha kadar uyumuyordum şimdi 6aylık iyleşdi Benim profile girib bir hanıma yazdığımı uygulaya bilirsin
Melike06666 Benim de olmuştu doğumdan sonra genel cerraha gittim bi krem verdi iki kullanmada iyileşti şükür siz de gitmediyseniz hiç ihmal etmeden gidin o acıyı çeken bilir
Sorusormomm Melike06666 meme oldumu sizde peki ben hamileliğimin ikinci ayında çok fazla kabızlık sorunu yaşadım kabızlıktan dolayı zorlayınca kanama oldu makatta karnım büyüdükçe de meme oldu
Melike06666 DurriMeknun_ benim iki hafta falan oluyor iyileşeli bir daha tekrarlamadı ilerleyen zamanlarda görcez inşallah tekrarlamaz
Melike06666 Sorusormomm hayır bende meme olmadı doktorda baktı basur yok ama makatta yırtık var dedi bi krem verdi iki sürmede iyi oldu şükür
Prenses__annesi morrrrengiiii Biri krem biri bir arkadaşa yazdığım yorum canım Yarpuzu qaynat yıkan iynen ucunu çıkartıb bagırsagına yarpuz demlemesini lavman yap sonra kremi çek bende daha beterdu meme çatlak ikiside vardı sadece 2kereye kurtuldum Melhem yakıyor serinlik veriyor İnşAllah bulursun turkiyede o kremi