Maviim Tazefasulyecik Kızım 11 aylık gel deyince gülüyor sadece yada oturuyorsa kollarını uzatıyor bana doğru o kadar ama henüz yürümediği için kucağıma atlama falan yok
1meowmam Tazefasulyecik benimki 8 buçuk yerdeyken gel diyoeum emekleyerek geliyor yani 2 haftadır falan bilinçli yapıyor ama her bebek farklıdır ♥️
almilabuss Tazefasulyecik 1-2 haftadır eliyle gel gel yapmayı gösteriyorum ama daha tık yok😂 canı istediği zamanda gel dediğimde kollarını uzatıyor. Ona da 1 haftadır başladı 6 ay 21 günlüğüz
Asyabuse Selamcanim bende geçenlerde kids in bilgilendirmelerinde denk geldim galiba ( 5 aylık oldular) artık size kollarını uzatabilir falan yani bilemiyorum okey bilgiler güzel ama insanı telaşa düşürmüyor değil ay benim ki niye yapmıyo ki falan oluyor bence çoğu anne
Sarecee Selamcanim Okuduğunu anlayabiliyomusun sen ? Yapamıyo die dert yabmadım postu da ben açmadim.ay belirtmemis bende kızımın ayını söyleryerek henüz yapamıyo dedim bayan filozof.
Mugekatlasb 7 aylığız. 6 ayin sonlarında gel gel yapmaya başlamıştı. Ben yapıyorum elime bakıp oda yapmaya başlıyor ama her zaman ve bilinçli olarak değil bence. Kucağa atlama demeyeyim de kucak istediğini aşırı şekilde belli ediyor oğlum
Melis1706 Tazefasulyecik 6. Ayin sonuna alkis gel gel bay bay tel sarar bide burdan buraya bie kus konmus diyoruz avuc icine onu bas parmaginla getiriyordu kucak istediginde kollari acar ayaklari hizli hizli ileri geri yapar 8 ay 8 gunluk suan
Biz3kisiyiz_ Tazefasulyecik kucağa atlama olayları ortalama 1 yaş oluyor. Gel gel falan da 10-11 aylar arasında yapmaya başladı
gkbyza Tazefasulyecik 7.ayda başladı 8.ayda tam net yapmaya başladı elini uzatıp kucağına al beni demek istermiş gibi
ruveydaensar Tazefasulyecik 6.-7.ayda gel deyince oturduğu yerden alayım diye kollarını açıyordu 8.ayda alkış, bay bay, gel gel öğrendi Kucağa atlama için yürümesi gerekiyor önce daha oraya gelemdik 😂
Sedaekrem Tazefasulyecik 1 bucuk yasındayız asagı yuları bu donemde gel dedıgım de sarılarak kollarını acıp geliyor su an oncesı dede omzuma yatıyordu gelip sarılmayı tam bilmiyordu hafif actı kollarını basta sonra sarıldı