Sorusormomm ogretmenanneeee çoktan uyudu😂 yaklaşık iki saat önce karşılıklı cinnet geçirip bağrıştık karşılıklı gel anne öpeyim dedi öptü uyudu sonra bende üzerimden dozer gecmis gibi yatiyorm 😁 3 yaş mahvetti beni
busrasilra14 ogretmenanneeee ben gun ici krizlwrindeyim. Hatta post acmistim bu konuyla ilgili. Asiri huyu suyu degisti. 3 yasi jet hiziyla gecebilirmiyiz 😎😩
Dileksadan ogretmenanneeee benim kızım daha 15 aylık büyüse rahatlarım diyorum ama galiba ilerisi daha zor gibi 😞
ogretmenanneeee Sorusormomm bizde de durum aynı sabrediyorum sabrediyorum ama bende bir yerde insanım ben de patlıyorum bazen sonrasında sarılma barışma öpüşme geçiyor 😂 bütün duygu halletini yaşıyoruz şu aralar
ogretmenanneeee Dileksadan gerçekten her gün ay birbirinden farklı geçiyor düzelicez inşallah birgün 😂
Birmelekannesii00 Kizlaar 18 aylık bebem var bu post ilgimi cekti cunki neden olmasin ileriyi dusunuyorum
ogretmenanneeee Fatma69 bu dönem böyle bir dönem demek ki sıkıntılar benzer bizimkinde vurma olmasa da herşeye bir cevabı var resmen benimle çekişiyor 🤦♀️
Ozgeruya ogretmenanneeee bizde uyuduk ama 3 yaş felaket herşeye hayır hep ben bazen çileden çıkmamak için sabrediyorum perrin cikiyo😊