Tugceyaman120 Merhaba 40 gunluk bebek gece uyanmıyor uyanmadan sutu biberon la veriyorum bi sıkıntı olur mu böyle yapanlar varmi acaba
Annenazz Tugceyaman120 benim kızımın da kalkmadığı zamanlar olmuştu. Sarılıktandı ama bizimki. Doktora sormuştum. Uykuda ver doyur uyanmasına gerek yok demişti.
Babyasil Tugceyaman120 merhaba 1. Ay birincil ihtiyacları beslenme. Uyanmasa dahi gece emzirme veya besleme yapın sonra uyusada gaz cıkarmayı atlamayın.
tubiiik_ Tugceyaman120 maması bitince yan ceverin uykuda kusarsa yan şekil kussun sırt ustu uyumaya devam etmesi
Mimeva Tugceyaman120 bende belli bi aya kadar o şekilde uykusunda besledim sorun olmadı hatta alışkanlıktan uyanmıyor acıkmadıkça böyle yaptığım için ama belli bi aydan sonra kendi uyanmadıkça vermeyin doktorunuz size söyler zaten yanlış hatırlamıyosam 2 ay bittiğinde bize söylenmişti
Bebegimm1 Tugceyaman120 acıkırsa uyanır kendisi benmkide öyleydi gece kesintisiz uyurdu sabah uyanırdı bi kez falan kalkardı galiba doktorum acıkırsa besle demişti 1 aylıkken bırakmıştım kaldırmayı gelişimi öndeydi
MinikPandam_ Tugceyaman120 e süper, dream fasting deniliyor buna hatta. İçiyorsa sıkıntı yok uyusun mışıl mışıl 🌺