Ecegerginn Kızlar merhaba 🌞 akıntı, enfeksiyon için çamaşıra damlatılan nioli yağını kullanan var mı aranızda? Doğum yapalı 3 ay oldu hala fazlasıyla akıntım var geçer mi denemek istiyorum. Aranızda tecrübesi olan varsa bilgi verir misiniz ?
Elifm2209 Ecegerginn Ben akıntı için değil ama idrar yolu enfeksiyonu için kullandım sürekli idrara çıkıyordum ve yanmam vardı. Üç gün kullandım ve kesti. Herkeste aynı etkiyi yapar mı bilemiyorum tabikide
Yusufunnannesi Ecegerginn ben kullandım hafif bir yanma oluyor %100 geçiriyor mu tam anlamıyla hayır akıntı yine devam ediyor ama kokusu çok keskin akıntı kokusundan rahatsız oluyorsan bunun kokusunu sevebilirsin nane kokusu gibi keskin ☺️
yigitinnnannesii Yani akıntı için kullanmadım ben ama enfeksiyon ve sistit vardı tam anlamıyla geçti hemen etki ediyor tavsiye ederim
Ecegerginn Anr5155 benim de öyle 3 aydır hiç bitmiyor . Günde iki veya 3 kez günlük ped değiştiriyorum o derece
Anr5155 Ecegerginn günlük pedler vajinanın hava almasını engellediği için daha çok akıntıya sebep oluyor gün içerisinde evdeyseniz ped kullanmak yerine sık sık iç çamaşırı değiştirmenizi tavsiye ederim. Nioili yağı konusunda da deneyerek bir şey kaybetmezsiniz biraz yanma hissi oluyor ama rahatsız edici değil ve mentol kokusu var.
yagmurkokusu_ Ecegerginn bende bu şekilr post açmıştım önerende oldu bende hemen sipariş ettim bugünde elime ulaştı ve denedim bakalım ne olacak bekliyorum 😂
Ecegerginn Anr5155 aslında biliyorum ama çamaşıra geçince kokusundan rahatsız oluyorum kıyafetime geçiyor o yüzden kullanıyorum . Deneyeceğim bakalım denemekten zarar gelmez artık
Sheker06 Ecegerginn kullandım evet, kaşıntıyı giderdi, eskisi kadar akıntım olmuyor. Ben kızımın bezinede damlatıyorum arada bir, çok fazla kak yaptığında.
Busramemo Sheker06 bende yan etki olarak adetim gelmedi bu ay şaştiniyice sizde oyle bir etkinyapti mi