Azli Ben neden kilo veremıyorum anlamıyorum 65le hamıle kaldım 90 la doğuma gittim şuan 79 kıloyum ama daha kılo veremıyorum cıldırcam bunun için napmam lazım çok yemıyorum da anlamıyorum
Marianne Azli günlük beslenme listenizi yazın saat kaçta ne yediğinizi, içtiğinizi, kaçta uykuya yattığınızı, en son kan tahlilleri yaptırdınız, sonuçlarını atarsanız yardımcı olurum.
[silindi] Yıllardır kilo verememiş biri olarak şu an 2.5 ayda 11 kilo verdim günde yarım saat internetten bakarak spor yaptım 45 dk yürüdüm ve tüm gün çoçupun peşinde koştum ve en geç 5 de yedim akşam yemeğini anca öyle gitti
Azli Marianne sabah saat 11de kahvaltı yapıyorum normal zeytin peynir domates yumurta şeklinde patates falan arada nadir yapr yerim öğle yemeğim yok yemıyorum akşamları saat 8 gibi ne yemek yaptıysam onu yiyorum bebegım 10 aylık çok uyku seven bi çocuk degıl o yüzden uyku saatım 12 1 civarı oluyo genellikle kan sonuçlarım en son 2 hafta önce yaptırdım doktor gayet normal dedi
Marianne Azli kan sonuçlarınızı gönderebilir misiniz? Doktor referans aralıklarında baktığı için normal olabilir, beslenme açısından anormal bir şey olduğundan eminim.
Marianne Azli kan sonuçlarınızı gönderebilir misiniz? Doktor referans aralıklarında baktığı için normal olabilir, beslenme açısından anormal bir şey olduğundan eminim.