Sadeturkkahvesi anneyeofdenmez bizm ev serin hatta yerler buz gibi çorapla oturuyorum😀😀😀 bahçeye çıksam şuan ince montla otururum akşam çok esiyor burası
lceLady Sadeturkkahvesi Manzarası cook güzel hatta fotosunuda cektim Felaket tellalı gibi olmak istemem ama ne zaman dolunay olsa bi afet oluyor. Yine beklemedeyim açıkcası 😒 temmuz ayı sıkıntılı bana göre.
[silindi] Sadeturkkahvesi O da bir şey mi benim ki tazmanya + hulk karışımı bir şeydi. Dua mua okudum anca kendine geldi hsbsbs
Barlas_mom Sadeturkkahvesi Diyarbakır da 40 dereceyi aştık bugün sıcaktan uyunmuyor 2 odada klima aktif online yanıyoruz biz burda 😩😩 Çorlu da olmak istedim şuan
Beraninannesii Sadeturkkahvesi Bu akşam eve dönerken yolda gördüm ay tabiri caizse tepsi gibi önünede bulutlar geçmiş alacakaranlik serisini aklıma getirdi 😅 Hayr olsun diyelim bizi etkilemedi oğlum 8de bir uyudu devam ediyor uykuya😅
Sadeturkkahvesi Barlas_mom yorganla uyuyan ben 😀😀😀😀😀 Buranında merkezi sıcak ama bizim oturduğumuz yer tepede boş etraf rüzgarlı çok hep soğuk kışın biz burda s.çtk