Kizlar bebegim bronsitti ve bunun icin hastanede yatmistik 1 bucuk ay once iyilesmisti ama hiriltisi devam ediyordu düne kadar sürekli balgam cıkartiyor. Hem kakada hem de agızdan bu iyi birsey cikartması ama dün cok balgam cikardi 1 avuc kadar nerdeyse. Bugün ise bi kac defa daha cikardi ama ara arada kustu 1 saat once 3 defa sulu kustu 2 üst degistirdim esimi aradim 1 saate gelip hastaneye götürucez ama nasil hastaladı aklim almiyor o kadar koruyorum ki bronsite tekrar yakalanmasin diye ne ishal var ne ates bi istahsizlik birde kusma var suan sizde boyle yasadinizmi doktorada göstericem ama baya sıkıntıya girdim 😔 kac gun hastanede yattik ve kacgün iyilesmesi icin neler cektim. Esim biyandan da bu seylerde sinirleniyor o siniride benden cikartiyor kizarak biyandan esim bi yandan kizim cok üzülüyorum. Kizmasıda bebegimin cani yandigi icin kan aliyorlar yada damar yolu aciyorlar ornegin o yuzden onun üzüntüsünü benden cikartiyor. Düsünün kizim hastalamasin hasyane yollarina düsmeyelim diye oyle koruyorum ki ama elimden de birsey gelmiyor 😔😔