Mra1 Bebeğim 15 aylık oldu fakat işaret parmağını hiç kullanmıyor bu ne diyorum göstermiyor yaptırmak istediği şeyi elimizi götürerek yapıyor bu durumu yaşayanlar var mı aranızda
yagizinannesiiiiiiiiii Mra1 tam da az önce eşimle bunu konuştuk. Oğlumda aynı şekilde elimizi götürüyor
Haydinn Mra1 18. Ayında işaret parmağını kullandı tembel kızım 😂 siz pes etmeyin sürekli işaretle birşeyler gösterin ona dışarı çıktığınızda özellikle a kuşlar araba burda bi köpek zamanla yapar 🥰
Umutveannesi Mra1 14 ay 19 günlük oğlum işaret parmağını kullanmıyor henüz. Ben çok takılmıyorum çünkü bende pek işaret parmağımı kullanarak bir şeyleri göstermediğim için onunda yapmaması normal geliyor
Mra1 yagizinannesiiiiiiiiii tek başına bi problem mi aklıma takıldı onun dışında bir şey gözlemlemiyorum ama
Mra1 Haydinn inşallah 😁🤲yani yürümüyor işaret parmağıyla göstermiyor bazı şeyler ters gidince insan ister istemez düşünmeye başlıyor
Haydinn Mra1 18. Aya kadar normal yürümüyorsa yürüme arkadaşından destek alabilirsiniz faydasını gören çok 🌸
Mra1 Haydinn aldık fakat biraz yürüyor sonra bırakıyor inatlaştı çok tedirgin bugün sadece birkaç saniye ayakta durdu sonra hemen korkudan bıraktı kendini
Haydinn Mra1 korkuyordur zamanla olur inşallah bi tanıdığımın kızı da 17. Ayında yürümüştü , yine tabi sorarsınız danışırsınız bir doktora, desteklemek için koltuğun ucuna oyuncak vs bırakıp tutunarak yürümesini sağlayın ulaşmaya çalışsın oyuncağına
Mra1 Haydinn doktorumuza sorduk sıralıyorsa sorun yok yürür güveni yoktur dedi gerçekten de ellerimizi tutunca yürüyor ama tek elini bile tutsak diğer elinde hemen destek arıyor kendimi suçluyorum açıkçası düşmesin diye çok mu tedirgin yaklaştım bir yerde yanlış mı yaptım diye
Haydinn Mra1 ah canım anne yüreği o bende peşinde dört dönerdim ama biraz müsade et düşe kalka öğrenecektirrr doktorunda zaten söylemiş endişe etmene şuanlık gerek yok 💓
A2B4 Mra1 Normal bebekten bebeğe değişir benimki herşeyi gösterip 14 aylık olacak ama kelime yok mesala babababba,mammamamm babildiyor.18.aya kadar normal