yildirimfamily Kizlar bebegim bugun tam 1 aylik. Dun gece kanli diski yapti acile goturdun cocuk doktoru bakti inek suti alerjisi olabilir süt ve sut urunlerinden hcbisy yeme simdilik dedi ve tahlil yapti sonclarini beklioruz. Var mi basina boyle bisi gelen bu surec nasil gecti zormuydu😔
Camdakicicek yildirimfamily yalnizca diski sorunumu oldu sizde? Yuzunde falan sivilce vs sorunu oldu mu? Benim de bebegim 1 aylik yuzu kafasi sivilcelendi aklima alerji olabilirmi diye geldi kaka durumu suan normal onu takip ediyorum
Ngrbrs Benim kızımdada var ben sütlü birşey yemiyorum mama da yediği için özel mamaları var ondan kullanıyoruz bir yaşına kadar sürebilirmiş yediklerimize dikkat edersek daha öncede atlatanlar varmış.
Ngrbrs yildirimfamily ben arada yiyo olabilirim ama benim kızımda öyle birşey olmadı bilmeden yediğim olmuştur benimde
Seda Camdakicicek bende her gece yatarken süt içiyorum bebeğimin yüzünde sivilceler çıktı ve kakası doğduğundan beri sıvı mukuslu 21 günlüğüz acaba alerjisi mi var
Ngrbrs yildirimfamily daha 4 aylık kızım henüz geçmedi 2 aylıkken belli oldu inşallah geçer olan bebeklerde ek gıdaya geçince arada verip hala olup olmadığını denicez dedi doktorum
Mrvesn Bizde konak sivilce vs yok ama kızımın kötü kokulu ve mukuslu yeşil kakası var hiç geçmiyor. Tahlil yaptırdık temiz çıktı kakada kan da yok. Yine de doktoru alerjiden şüpheleniyor. Süt diyetine giriyorum bende bugün.
yildirimfamily Mrvesn yaa Allah sifa versin gercekten zir herseyin icinde sut ile ilgili bisyler var neler yicez bilmiorm😔