Tugceeeeeee1 Oğlum 43 düzeltilmiş 33 günlük. Sürekli memede olmak istiyo. Doymuyo mu bilmiyorum cisli bez sayısı gayet iyi . Emziği veriyorum ilk alırken sanki saatlerdir aç gibi saldırıyo sonra geri atiyo agliyo nasıl olacak bilmiyorum. Memede gözü dalıyor uyuyor yatağa koyuyorum 5 dk sonra feryat ediyor
teletabis Tugceeeeeee1 bizde de aynı durum var. Oğlum 50 günlük emiyor gün içinde çok zor uyutuyorum emzik veriyorum bu sefer emziği düşünce uyanıyor ağlıyor ve uuudugunda da yarım saat içinde uyanıyor. Ben doymadığını düşünüyorum. Mama veriyorum bazen o zaman sanki daha uzun uyuyor gibi
Binnur_cam Tugceeeeeee1 aç olabilir canım genelde memede uyuyolar ya doyduklarını anlamıyolar mama vermiyosan mama dene 30 cc ile başla bakalım alıcakmı ben en başından beri veriyorum hiç öyle ay sadece emzirim anne sütü olayına takılmadım 2 bucuk aylık hem emziriyorum hem düzenli mama veriyorum ağlamasın huzursuz olmasın önemli olan o bence .
Aryammomy Tugceeeeeee1 o günlerde biz yapışık yaşıyorduk resmen koltukta kucağımda saatlerce memede olduğunu biliyorum istediği kadar kalsın hiç müdahale etmeyin
Tugceeeeeee1 tubasd valla gazını kendi cikariyo üstten çıkarırken zorluyo ona da sırtına vurunca cikiyo çok şükür öyle gazlı değil
Hnfnrhsynaras Bebekler 2 ay dolana kadar sürekli anneyle temas halinde olmak ister bol bol emzir ne zaman isterse emzir memede dalıp yatağa bırakınca uyanıyorsa sizin kucağınızı güvende hissettiği içindir 2 ay sonra hepsi bitiyor düzene giriyor
Tugceeeeeee1 Hnfnrhsynaras cevremdekiler doymadıgi için böyle olduğunu iddia ediyor. Cisli bez sayısı gayet iyi bezler doluyo hatta sızıyor bile karar veremiyorum hangisi doğru hangisi degil
Tugceeeeeee1 teletabis benimde aynı ya memeyi atınca basiyo çığlığı. Ben uyandirmasam uyuyo meme mama fark etmeksizin. Bazen boşuna mı zorluyorum diykrum sadeve anne sütü alsın diyerek
Tugceeeeeee1 Binnur_cam emdikten sonra mama verdim içiyor. Önce mama verip sonra emzirdim yine içiyor garip bi şekilde asla reddetmiyor. Memeden ayrılınca mutlu huzurlu oluyo ama versem yine emiyor
Babymom13 Binnur_cam merhaba biberon ile mi veriyorsunuz mamayı aynı durumdayız da korkuyorum meme reddi olacak diye. Bebeğimin kilosu biraz zayıf doktor mama tavsiyesinde bulundu
misssevval Benim 20 günlük bebeğimde aynı sizin tarif ettiğiniz gibi. Hem mamayı hem memeyi alıyor. Sürekli memede, mama vererek çocuğu çok mu sisiriyorum diye düşünüyorum
Babymom13 misssevval merhaba biberon ile mi veriyorsunuz mamayı aynı durumdayız da korkuyorum meme reddi olacak diye. Bebeğimin kilosu biraz zayıf doktor mama tavsiyesinde bulundu
misssevval Babymom13 merhaba evet mamayı biberon ile veriyorduk. Meme reddi yaşadık ikinci ayında ama biberonu da reddediyordu. Ayakta emzirmekte çare buldum çok yorucu oluyor. Size tavsiyem mama vermek zorundaysanız emzirme sondasi ile verin. Eds diye araştırırsanız bulursunuz. İnşallah meme reddi yaşamazsınız.
Binnur_cam Babymom13 evet hep biberon ile verdim ve kızım 4 ay atağı ile meme reddi yapmaya başladı çok uğraştım ama olmadı malesef 5 ayda bıraktı memeyi simdi sadece mama ile devam ediyoruz…
Babymom13 Aryammomy biz de öyleyiz. Sürekli memede kalmak istiyor. Ben şöyle dusunuyordum sürekli emdiği için sütüm birikmiyor doymuyor çocuk diye bı de doktor da mama başlayalım az kilo almış dedi. Bu sebebple sürekli memede olduğundan sütüm birikmiyor sanıyordum bı de az diye düşünüyorum sütüm doymadigina kilo az aldığına göre. Ama galiba süt birikmesini yanlış düşünüyorum. Ne kadar emerse memeden süt gelir dediler. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aryammomy Babymom13 ben her emmek istediğinde verdim ve sütüm çok bollaşmıştı bebek ne kadar emerse o kadar süt depolanır bence emzirmeye devam edin kilo alımı çok aşağılarda değilse sorun olmaz sütünüz belki çok yağlı değildir kaliteli beslenmeye çalışın en önemlisi o
izd Tugceeeeeee1 ay çok küçük dahaaaa, benim de yenidoğan günlerim öyle geçmişti, yaka iğnesi gibi sürekli memedeydş, ayrılınca kıyamet kopar, memeye gelince sakinleşir uyurdu hemen ;))