Zynpgmt Bebeği 4 buçuk beş aylık olan anneler bebeğini kaç saatte bir emiyor? Ben sağarak veriyorum ama artık sık sık sağamıyorun eskisi kadar maalesef ya çocukla ilgileniyorum huysuz biraz ya dışarda oluyoruz. İçim de rahat etmiyor. Mantıken emme süresiyle paralel sağsam yeter gibi geldi de bir sorayım dedim 😅
2cocuk1kopek Zynpgmt bu ayın 6 sında 5 aylık olacak. Gündüzleri 2-3 saatte 1 emiyor. Geceleri 5-6 saati bulabiliyor. Bebişi evde bırakıp çıkacaksam emzirdikten 4 saate kadar acıkmadan durabiliyor.
Aras2801 Zynpgmt oğlum 5 aylık. Hıç bır zaman saate göre emzırmedım. Her agladıgında önce meme verıyorum. Almazsa ısrar etmiyorum. Sadce gecelerı uzun oluyor emzırme aralıgı 2 3 saatte bır bazen 4 saat.
Merveio14 Zynpgmt 3 aylık olacak son 1 aydır gündüzleri saat aralığına bakmıyorum doğrusu istediği her an emiyor acıktığı her an hemen mama yapıyorum
Bebee Zynpgmt 1 ay 21 günlük bebeem sadece 5 dk emiyor eve mızmızlanarak bende arada sağım yapıyorum biberonla veriyorum
Zynpgmt 2cocuk1kopek 2-3 saatte bir emiyor hala öyle mi. Ben sağarak verdiğim için 4-5 saatte bir besleniyor da. Emmeleri de o süreyi bulur diye düşünmüştüm.😅
2cocuk1kopek Zynpgmt havalar çok sıcak olduğu için sık emziriyorum. Ama bebiş de istiyor 3 saat dolunca gündüzleri mızmızlanıyor.
Zynpgmt 2cocuk1kopek 4-5 saatte sağmak sütü azaltır mı sizce peki? biraz da emmeyi seviyor minnaklar ondan oluyor galiba.🌷 benimki sevmese de😆
2cocuk1kopek Zynpgmt ben eğer dışarı çıkacaksam sabahtan süt sağıyorum geceden biriktiği için çok çıkıyor. 5 aylık bir bebek için 3-4 saatte 1 sağmak yeterlidir bence ama düzenli sağma konusunda çok tecrübeli olmadığım için yanlış yönlendirmek istemem 🌸
Ailayda11 Zynpgmt azalacağını sanmıyorum. Emzirme danışmanı ne kadar çok sağım yaparsan o kadar sütün artar demişti 🌸
Biiranneee Benimki 5 gün sonra 4 aylık olucak, bir benim bebeğimmi sık sık emmek isteyen, her gündüz uykusuna yattığında ve uyandığında emiyo 😁
Tubagrsf Biiranneee benim de öyle gündüz çok sık meme emmek istiyor gecede bu aralar ataktan mı bilmiyorum sürekli meme istiyor 🥲
ifedupyou Kızım 4 aylık gündüz 3 saati aşmıyorum. Bu sıcak havalarda daha da kısa tutuyorum susamıştır diye. Gece de ben uyumadan 1 gibi son emzirmemi yapıp sabah uyanana kadar emzirmiyorum. 6-7 saati buluyor.
Zynpgmt Aras2801 anladım. Ben sağıyorum da 4-5 saatte bir besleniyor. Acaba o sürelerde sağmak sütü azaltır mı?
Zynpgmt Merveio14 evet sizinki biraz daha küçükmüş. O dönemde anlamıyordu bi de benimki sürekli istiyordu