BalkizimBaloglum2 Bu sicak havalarda hic bisey yapasim gelmiyor 2 tanede cocuk var onlarinda bisey yemesi lazim ikiside secici birde herseyi yemiyorlar ne pisiricem kara kara düşünmekteyim sizlerin menüsünde neler var bebeleriniz ne yiyecek 😋🥴
Benisahtesevme2 BalkizimBaloglum2 Kaynanam sarma vermıstı onları pişirdim yanına haşlama yapıyorum limonlu bıberlı falan 😀
Beraninannesii BalkizimBaloglum2 Kıymalı kabak yemeği yanına tarhana çorbası yapicam oğlum için. Kendimizde pikniğe çıkacağız poğaça vs yapicam ☺️
BalkizimBaloglum2 uykusuzanne__ hay maşallah benim iki cocugumda yemiyor mercimek çorbası dolma biber ben cok seviyorum halbuki
dikkatbebekvar BalkizimBaloglum2 ben tarhana corbası yaptım ama az önce düşünüyorum bu sıcakta içilir mi🫤 benimki 7 aylık ama 4 ay 20 günlükken ek gıdaya basladı. Yavas yavas ev yemeklerine gecsem diyorum o kadar zor ki hem ona hem kendimize yemek yapmak. Bide sevmiyor yani sade sebze
BalkizimBaloglum2 dikkatbebekvar 9 aylik hic bisey yemiyordu ev yemeklerine gectim şimdi azda olsa yiyor şükür
Alparslan4 dikkatbebekvar benım de aynı ben basladım yedıklerımızın suyundan taddırıyorum yedırıyorum.
Sinem57 dikkatbebekvar merhaba bnmkide 7 buçuk aylık bnd ek gida da çok zorlanıyorum tarhanayi normal sizin yediğinizden mi yapiyorsunuz bnd mi yapsam yaa bnd ne yapacağımı bilemiyirum
tiredmom_ dikkatbebekvar ben 8. Ayda geçtim şu an 10 aylık 8. Aydan beri Bizle aynı yemekleri tuzsuz bir şekilde yiyor
durukusunannesi_ BalkizimBaloglum2 benimki 7 buçuk aylık tarhana çorbası içirdim biraz önce 😃akşamı bilmiyorum zatem yemiyor bişey bebelere yemek yapmak zaten zor bi de yemiyorlar
Alparslanmoms_ durukusunannesi_ Merhaba benim bebeğim de 7 ay 10 günlük hiçbir şey yemiyor ağzına kaşığı sokamıyorum kilitliyor . Sizin bebeğiniz neler yiyor.
gns_123 Benim kızımda çok yemek ayirt eder. Havalar sıcak çorba içmez diye kabak mücver bir dilim kek ve üzüm yedi öğlen. Akşama pilav taze fasulye yer insallah