Semihbebek1 Bu damlayı aldım gaz için ama günde kaç kere ve nasıl vericem bilmiyorum kullanan yardımcı olabilir mi
yasminmomy Semihbebek1 ben kulandım öneren doktorumuz günde 4 kez 6 damla olarak söyledi öyle de yaptım canım
nolmuskine Semihbebek1 günde 20 25 damla verin diyorlar .. bende sağlıkçıyım günde 40 damla kullandım .. 40 a kadar çıkabilirsin .
Semihbebek1 yasminmomy 32 günlük bebek benimki sizinki de bu dönemmiydi bir de ağzına mı damalatayim yoksa çay kaşığı ile mi
yasminmomy Semihbebek1 çay kaşığına damlatıp veriyordum benimde öyleydi zaten bu gaz damlası en iyisi biraz pahalı ama güzel gönül rahatligla kullanabilirsin ben 3 -4 ay kulandım sonra bıraktım
Ayliannesi Semihbebek1 canım 32 günlük kucuk yavrun günde 3 defa 5 damla vermelisin gönlün rahat ver zararı yok düzenli verirsen saatlerini daha çok fayda görürsün emzirme veya mama öncesi vermelisin
yasminmomy Semihbebek1 yok farketmiyor sabah veriyordum öğlen ikindi bide gece yatmaya yakın veriyordum 😅
yasminmomy Semihbebek1 benim oğlum çok gazliydi çıkardığı halde sancısı coktu 4 ay çektim sonra rahatladım
Ayliannesi Semihbebek1 emzirme öncesi çünkü daha kolay ağızdan çıkarsın her emziren sonrası da gegirirse bu damlayla birlikte minimuma iner sancılar inşallah