KereMini1 Merhaba bebeklerinizi saat kac gibi yikiyorsunuz? Bebek aksam yikanmazmis. Yok banyo suyunu soyle dok boyle dok. Ikindiden once yikanmali vs vs. Seyler soleyen var siz napiyorsunuz
Sevince KereMini1 ben biraz önce yıkadım havalar sogudugu için erken yıkıyorum öğleden sonra gibi ,diğer konuyu bilmiyoeum öyle saçma sapan konusan insanların söylediği şeleri kaale almıyorum çünkü. :)
Tugbaomerr3452 KereMini1 genellikle 40 zamanlarında öyle derler bende eşim geç geldiği için 11 de fln yaptırıp yatırıyorum
Angels KereMini1 ben aksamları yatmadan önce yıkyorum benim cevremde de 40ı doldurmamıs cocugun suyu gündüz dökülür besmelesiz doķulmez derlwr
Ccanik KereMini1 allahım bu hurafeler insanı bitirir bırakın ne zaman isterseniz o zaman yıkayın bebişleri ben uyku öncesi tercih ediyorum. Rahat uyuyor yavrucuk ☺️
Sasah1441 KereMini1 ben öğlen yıkıyorum ama ev sıcak diye tabiki akşam artık çok soğuk oluyor üşümesin diye
Deletedmon0092 KereMini1 baze öglen yıkıyorum bazende eşim evde oldugunda gece uykusu iyi olsun diye 11 de 12 de yikiyorum illa öglen yikanacak diye birsey yok batil inanc yavrularimiz allaha emanet
Dunyamsensn2008 KereMini1 Genelde öğlen yıkarım inançla alakası yok sadece gece yapınca sabaha hasta uyanıyor
morsevenfilolog KereMini1 Uyku saati 11 civarı olduğu için 10-10.30 gibi yıkayıp emzirip uyutuyorum. Daha rahat uyumuş oluyor böylelikle.
AlyaBaby KereMini1 13 aydır hep aksam yıkıyorum ne saçmalık aksam yıkanmazmış aman cahıl cahıl insanlar cnm 🙂