efeninannesi4207 Az önce sordum burma bilezik 14 bin diğer ince bilezikler 14 ayar 5 bin dedi sizce hangisi olur bilemedim almadım şuan
snyck efeninannesi4207 burma bilezik 22 ayarsa onu alirdim değer kaybetmesini istemem ama adana burmasi falan değil herhalde yoksa bu kadar uygun olamaz ajda bilezikler bile 14 15 bin olmus
Momyyy1 efeninannesi4207 14 Ayar çok değer kaybeder alacaksanız durumunuz varsa 22 ayar alın benim bilezikler 22 ayar daha değer kazanıyor
efeninannesi4207 gezgin_anne RobinScherbatskyy Hadi ya çok sağolun valla iyi ki almamışım ne alabilirim ozaman
RobinScherbatskyy efeninannesi4207 22 ayar işçiliği az olan bir bilezik alabilirsiniz. İşçiliği çok olursa bozarken değer kaybeder
efeninannesi4207 RobinScherbatskyy ha tamamdır ozaman alırken öyle söyleyim çok teşekkür ederim sağolasın ☺️
efeninannesi4207 RobinScherbatskyy mesela 22 değilde 18 ayar olsa öyle olmaz mı aynı işçiligi az olsun desem
Zynpgmt Melekg bu ajdayı ilk defa duydum. Modern de duruyor. Değer kaybı normal gram altına kıyasla ne kadar acaba biliyor musunuz?
RobinScherbatskyy efeninannesi4207 ne kadar paranız varsa o kadar gram altın alırsınız. Maddi durumunuzla ilgili bu
RobinScherbatskyy efeninannesi4207 değer açısından 22 ayar olması önemli gramı dediğim gibi paranıza bağlı gram arttıkça fiyatı artacaktır
efeninannesi4207 Esrkrc bluem Momyyy1 RobinScherbatskyy tubasd Az önce yine sordum 22 ayar 10 grm bilezik 15 bin 15 grm bilezik 23 bin dedi