tevs_7 Edaerdogan kendine fantezi bı gecelik al güzel bı kutlama geceyide o gecelikle guzellestir bence cinsellik seviyosa hiç unutmaz
Edaerdogan Karanyrs trafik vakfında çekici yengeç burcu 1 yaşına girecek bebeğimiz var belki bunlardan bişey çıkar diye yazıyorum😀
Karanyrs Edaerdogan alkol kullanırsa ıkı rakı bardağı resmınız ve ısım olablr ben öyle ypmstm pasta çok begenmstı
Havvaaaysuna Edaerdogan birisi bana hediye etse hoşuma giderdi 😁 izmir’de fes spa var hamam havuz ne istersen
tevs_7 Edaerdogan Allah bağışlasın o zaman spor ayakkabı alabilirsiniz çalıştığı işte surekli ayaktaysa😅
aura_meselesi_bu_sekerim Edaerdogan ben Afrika’da ki çocuklara bi akşam iftar yemeği verdirmiştim eşim adına onu da videoya alıp ona izlettim
Beraninannesii Edaerdogan Ben evde güzel bir masa hazırlayıp birde fidan bagisladim onun adına 3 tane ☺️
GiybetReis Edaerdogan geçen sene ,bana kocam gereksiz şeyler alma kullanılacak bişi al dedi. Bende bahçeye saklama dolabı aldım😂 Bu sene yorum yapmadı😂 bende 1 gecelik tatil aldım
Asyaveannesi04 Edaerdogan tuttuğu takımın sezon forması yada eşofman takımı olabilir, benimki fanatik Galatasaraylı her aldığımda bayılır