Memebe Kızlar oglum 5 aylık oldu , dunden brokoli corbası yaparken tuz ve baharat koymadan ogluma birazcık ayırdîm denemek amaclı. Soguduktan sonra icireyim bakalim icecek mi dedim ve aclıktan cıkmıs gibi baya icti , daha sonra sofraya oturduk herseye uzanmak istedi agladı surekli . Sonrasında az bir meyve rendeledim ve onuda yedi . Ac mı doymuyor mu diye dusunuyorum ama kilo alımı gayet iyi ,hep anne sutuyle besledim baska bisey vermedim simdi pismanlik duyuyorum keske bir ay daha vermeseydim diye . Bisey olur mu acaba 😔
Asafinannesii Memebe sürekli verme iyi olmuş yedigi bizimde bugün 5. Ayımiz tadimpiklarla başladık nasıl yemek pişiricem kaç öğün vericem hiç bilmiyorum
Damla31 Memebe bzde 5nci ayda basladk havuc patates pirinc saglik ocagndaki hemsire ek gidaya gecmemi soyledi yumusak seyler vermemi soyledi smdi 6 bcuk aylik
Memebe Bitanesi biraksam bir kase corba icecek , bir kac kasik verdim biraktim midesine agir gelir diye 😂
Memebe deletedmom4842 kesinlikle farkli geldi , sofrada boyle cirpiniyor biseylerin tadina bakmak icin sonrasinda agit basliyor 😂😂
Balannesi Memebe Canım maşallah diyelim nazar değmesin 😊 minik öğünler verebilirsin yemesi çok güzel bişey ben çok uğraşıyorum ama ya emmek istiyor ya mama içmek darısı başımıza. Hevesliyken alışkanlık kazanması en güzeli👍🏻
Gamze_06 Benim de oğlum 6 ayına bi kaç gün kaldı yoğurt elma püresi falan başladım ama tam değil neden bilmiyorum yemeyi çok istiyor ama çokta ağlıyor elimdeki kaşığı tabağı almaya çalışıyor vermeyince sinirleniyor zaten son haftadır gece gündüz cok ağlıyor🙄