Ucansupurge Krsln hormonel dengesizlikler normal yani ne yaparsan yap ne kullanırsan kullan dökülüyor. Kan testi yaptır mutlaka eksik bir değerin varsa takviye kullan canım 🌺 demir B12 ve D vitamini eksiksede acayip saç dökülüyor
Beyzanurkuzu_ Krsln ben çılgınlar gibi vitamin kullanıyorum ama yok dökülecek demekki bir süre deli gibi dökülüyor. Yeşilçayı demleyip süzün bir fısfısa koyup saç diplerinize sıkın günlük bir nebze iyi gelebilir 👍🏻
Bebisss03 Benim de felaket saçlarım dökülüyor öyle böyle değil kel kalıcam diye korkuyorum clearın saç serumunu kullanıyorum 2 haftadır bi nebze de olsa hafifleme fark ettim tabi yine dökülüyor ama önceki gibi değil
Balbocegiiiiii İmom lattr kullanın tek çaresi o ben 1 senedir imom ve imom latte kullanıuorum 5 aydır emziriyorım saçım hiç dökülmedi maşallah yeni yeni azıcık dökülüyor
MihraAda21 Balbocegiiiiii merhaba imom latte kullanıyorum demişsiniz üç aylık bebeğim var saç dökülmelerim var araştırırken yazınızı gördüm bunun yanında ekstra kan yapıcı veya balık yağı kullanıyor muydunuz lütfen acil cevap
Ucansupurge Krsln 6.aya kadar dökülme normal hormonel ama sonrası vitamin eksikliği 🤗 o yüzden kan testi mutlaka yaptirmalisin
Balbocegiiiiii MihraAda21 hayır kullanmıyorum benim yenş yeni bekarkenki dökülmem kadar dökülüyor oda ben aşırı emziriyorum yani bebeğim çok mızmız ilk 4 ay bir tel bile dökülmedi hala içiyorum imomlatte
Avera D vitamini ve demir kullanın mutlaka. Benim değerlerim aşırı düşüktü haftada bir ciğer tüketiyorum, sabah aç karnına arı ekmeği yiyorum. Baya baya azaldı saç dökülmesi.