Kızlar çok uzun yazmicam dün kayınvalidemin ordaydik oturduk işte yarın bizim kızin kalça cikikligi randevusu vardı kaç gündür yikayamdik eşimle yikicaktik neyse orda kaldik mangal filan muhabbeti vardı kayinvelidim önce eltimin oğlunu yıkadı sonra bizim kızı önce bı sorun yoktu sonra yüz üstü aldı kafasına suyu döktük sesi çıkmadı başta bak çok döküyoruz dedi bişey olmaz dedi sonra kızim sesi kesildi nefesini tuttu oda işte üşüdü fln sandı hareket ediyor meğerse can çekişiyor kızım morarmaya başladı eltim sağolsun direk kucağına aldı sirtini sifasladi ben orda ilk dona kaldım ilk defada kizmi öyle gördüm kızım kendine geldi bana tutup eşinle yikasan ne yapacaktın diyor ne alka dedim annemle yıkarken böyle olmadı dedim çocuk burnunu temizlynce kızımın bembeyaz yüzüne renk geldi sabaha kadar başında beklyrm şimdi de burununu temizldm hazırlanıyip hastane ye götürcem hani dun götürlm.dedim bişey olmqz dediler ben artık orda kızımi yikarmyim cidden sinirlerim alt üst oldu benim yüzüm bembeyaz oldu..