Busenurkartal-ha Sadeturkkahvesi kızımın gıdışı isilik olmuştu normal kullandığım pişik kremini ismi hametan orasına da sürmüştüm çok iyi gelmişti zaten hametan sadece pişik krem değil pişik yanık kızarıklık gibi tedavilerde kullanılıyor ama mutlaka doktorunuza danışın
Yusufff-41 Sadeturkkahvesi bioderma atopik ciltler için jel krem 15 günlükken isilik olmuştuk 11 aylık olduk doktor önerisi ile kullanıyorum iyi geliyor yaz aylarında popoya da kullan demişti doktorum pişiğide önlüyor
Ucansupurge Sadeturkkahvesi ben bütün kızarıklık,pişik,çürük ne varsa Bepanthol sürüyorum 😁 Bepanthol sensidaily dene canım
Birannisbirbebis Sadeturkkahvesi organik gül suyu kesinlikle kullanın. Aklınıza geldikçe gün içinde sürün hiç eser kalmıyor hem organik hem işe yarıyor içeriği temiz gül suyu favorim 😆
Cefat Sadeturkkahvesi gülsuyu. Mümkünse deniz suyu. Ağlatacak kadar isilikti denize 1 2 girdi geçti. Biraz hametan da önerdi doktorumuz. Ana 3günden fazla kullanmayın. Kuru tutmaya özen gösterin.
noluyasanagenemiros Ben bebeğime hiç bir şey kullanmadım kendisi eme eme göğsümü yüzüne başına sürüyordu sütüm ile 2 günde geçti 🤣