Guledanur Eşimin işi çorlu ya taşınıyor eşim orayı pek sevmedi için Çerkezköy e taşınmak istiyor ancak daha önce Çerkezköy hiç görmedim nasıl bir yer ev kiraları nasıldır acaba anneler
Syyyy Guledanur merhabalar 😊 az çok bildiğim kadarıyla size yardımcı olmak isterim. Ben 3 yıldır Çerkezköy de oturuyorum fena bi yer değil imkanlar var. Kiralar maalesef yüksek. Yani hem biraz düzgün olsun hemde uygun olsun diye ev ararsanız en az 7000₺ den başlıyor. Mahallesine göre değişiyor tabiki
DrkAyz Guledanur merkeze yakın oturmak isterseniz gazi Mustafa Kemal paşa caddesinden ev bakabilirsiniz onun haricinde fevzipaşa tarafları ve gazi Osman paşa tarafları da güzel ☺️
Guledanur Syyyy merhaba teşekkür ederim hangi mahallerinde önerirsiniz biraz istanbul gibi sanırım burda fiyatlarla oranın fiyatları yarışıyor malesef heryerde aynı 🤷♀️
Syyyy Guledanur gazi Mustafa Kemal paşa, gazi Osman paşa , Fatih mahallesi bildiğim iyi yerler canım. Fatih mahallesi çarşıya uzak kalıyor devlet hastanesinin olduğu mahalle ama kötü yer değiş arkadaşlarım kalıyor. İstanbul ile aynı maalesef kiralar
Syyyy Guledanur siz ev buldunuz mu hala arıyor musunuz? Benim evimin karşısında bi daire boş gözüküyor ama burası çarşı olduğu için kirası yüksektir diye düşünüyorum 8 vardır yani
Guledanur Syyyy henüz arıyoruz hala henüz bir eve bakmadık uzaktan araştırıp sonrasında bakmaya gidicez inşallah iş yerinin taşınması 3 haftayı bulacağı icin acele etmiyoruz teşekkür ederim yinede
Guledanur DrkAyz teşekkür ederim merkez benim icin iyinokur hastanesi marketi eczanesi olması gerek eşim isteyken bebekle her şeyi yapmam icin