Emreninannesi- Anneler oyuncaklara çok ilgisi yok sürekli dışarı çıkmak istiyor bende gezmeyi sevdiğim için neredeyse tüm gün dışardayız ama sabahları oğlumu oyalayacak şeyler bulamıyorum siz neler yapıyorsunuz
Mervew Emreninannesi- balkonunuz varsa mimi şişme havuz aldım içine de su oyuncakları atiyorum onla çok güzel oynuyor. Bir de dolu marka su kum oyuncağı diye geçiyor ondan aldım balkonda oda onlada güzel vakit geciyor. Kinetik kum da seviyor çocuklar. Yıkanabilir keçeli kalem aldım bu ara onlarda favorimiz. 16 aylık oğlum.
kitapkurdubebeninanasi Emreninannesi- merhabalar 31 aylik oğlumla her gün yeni oyunlar aktiviteler deneyler yapıyoruz. Ve bu yaptıklarımızı instagram ve tiktokta ‘harikaaktiviteler’ hesabimda paylaşmaya başladım. Her aya uygun öneriler paylaşmaya çalışıyorum. Yapması kolay ama kazanımı çok dil gelişimine katkıda bulunabilecek öneriler. Bakabilirsiniz isterseniz fikir olur size de😇
Asyaninannesi__ Biz daha yeni 17 aylık olduk ama bebeklerine yemek yedirme, uyutma gibi rol oyunlarını oynuyoruz bayılıyor. Bir de dün hamur oynadık aşırı derecede keyif aldı. Bunlar nacizane deneyimlerim. İlk bebeğim bu arada 😇