DrkAyz Tam olarak ne zaman gidiyor 3 ay oldu doğum yapalı dün düğüne gittiğimizde doğum yaptığımı bilmeyenler hamile misin diye sordu iki oynayıp mutluş olucaktım oysaki deli olup eve döndüm 😵💫 Kaçıncı ayınız da biraz daha kilo verdiniz neler yaptınız?
fatmaa37demir DrkAyz 9 ay oldu hala minicik bir alt göbeğim var ve büyük ihtimalle artık hep benimle 🤣 sezeryan göbeği diye bir tabir var. Bu göbek o göbek işte 🤣 ama vallahi bksverdim. Çünkü öyle belli olmuyor tamamen çıplak olmadığım sürece. 9 ay bir can taşıdık dogum yaptık bu da bizim süsümüz olsun. Anayız biz😅💛
DrkAyz silaa66 ya benimde baya gitmişti lohusayken hatta eşim de diyo ilk doğurduğunda sanki daha zayıftın diye adet olamadım hala acaba onun şişkinliği mı diye düşünmeye başladım bende 🥹
DrkAyz silaa66 hamile kalmadan önce de mesela olmadığım ya da geciktiği zamanlar şişkinlik oluyordu baya, bebeğim de daha 3 aylık diyet yapmaya başlamakta istemiyorum o yüzden emziriyorum sütümü etkiler diye ☺️
DrkAyz fatmaa37demir ben minicik olmasına razıyımmmm hamileyken çok kilo aldım 48 le hamile kalıp 68 le doğuma gittim onların acısı çıkıyor bence şuan 😂😂 emzirirken de sürekli acıkıyorum ya sizde de oluyor muydu 😅
Merv3 Canım daha çok erken en az 6 ay sürer hatta daha bile fazla ve üzgünüm ki spor yapmadan gitmiyor emzirme dönemindeysen diyette yapamazsın böyle bir süreç işte🤣🤣
DrkAyz Merv3 emziriyorummm ek gıdaya başladığımda biraz daha dikkat edicem artık yediklerime korse takıncada bişey değişmedi bende ya😅
DrkAyz Super_anne3434 kullandımm hatta hala kullanıyorum normal korse kullanamam diye başlarda korseli tayt giymiştim
fatmaa37demir DrkAyz ay hala oluyor ne diyosun. Eşim de ağzı açık bakıyor bana. Diyorum ki vallahi bak anlamıyosun asel emdikce ben acıkıyorum ve bu gerçek zaten var böyle bir şey 😅 emin olun o göbek zamanla küçülüyor. Bende hamilegimde 17 kilo aldım. Ve emzirme döneminde geri de veremedim. Süt olsun da kilo gelir gider aman bosver 😅
mom-1 DrkAyz sezeryandan 3 gün sonra eve döndük göbegim gitmişti hamile kaldıgım kiloma döndüm şükür şimdi 16 günlügüz hatta daha da kilo verdim ama sebebi korse düzenli kullanıyorum🤭🙏