hibka23 Kızlar kehribar kullanıp faydasını gören oldu mu aranızda ? Bebeğe bileklik olanını almayı düşünüyorum huzursuzluk gaz ve uyku sorunu için 😐
bunemeselaa hibka23 faydası varmı hiç bilmiyorum ama bebeğim doğduğundan itibaren kehribar beşiğinde duruyor ve geceleri huzurlu uyuyor bir Sıkıntısı olmadığı sürece. Kehribardan mı bebeğimden mi bilmiyorum 🙈
Melike-emirasaf hibka23 benim bebem çok huysuz bende kolyesini aldım hiç bı faydasini görmedim gerçek Kehribar onu da test ettim ama hala huysuz şimdi diş çıkarıyor yine taktım bakalım inşallah ise yarar
dgn-adl1 hibka23 ben faydasını gördüm oğlum 3.5 aylık diş çıkartıyor ve yapmadığım zaman aşırı derece salyası oluyor ama takarsam 0 salya o derece bir de taktığımda biraz daha sakin oluyor sanki çok mız mız olmuyor gibi geldi bana 🌸
hibka23 bunemeselaa ben tene temas edince yararı oluyor diye biliyorum ama o inanç ile beşiğe koyduysaniz oda etki etmiştir belki 💐
Anneyim-a dgn-adl1 bende de var 4.5 aylık bebeğim kolyesini almış annem ama bebeğim hiç bir yerine asla taktırmaz nasıl yapsam acaba
hibka23 dgn-adl1 Oooy maşallah bende alacağım bakalım fayda eder inşallah benim oğlumda 42 günlük çok mız mız birde kolik bir bebek 🙈
Melike-emirasaf Ozel070419 yok ya ben bayadir kullanıyorum iki uç haftadir ama etkisini göremedim ama her bebek farklı olduğu için belki sizin bebenizde işe yarar
Melike-emirasaf Anneyim-a ben taktım da gıdığı olduğu için gece çıkarıyorum gündüz de düzeltiyorum sürekli ama hiç bı ise yaramadi
Melike-emirasaf hibka23 çok inançlı ümitli ve isteyerek taktım ama hiç bı etkisi olmadı benim bebeme 😂