Hanımlar günaydın 🤪 ben sutumun yetersiz olduğunu düşünürken meğer benim bebeğim beni emzik olarak kullanıyormuş.. tam 1 aylık oldu dün ablam geldi ve bu seni emzik bellemis dedi ve gerçekten sürekli mememdeydi asla ayrılmıyordu dün emzik tutturdu ve dünden beri bebeğim çok güzel uyuyor 2 saatte bir en geç 3 saatte bir kendiliğinden ağlayıp acıkınca emziği atıp uyanıyor.. çok şaşırdım.. normalde yarım saatte hatta bazen 10 dk da bir emziren ben dünden beri 2,5 3 saatte bir emziriyorum.. ve göğsüm şişiyor sadece tek meme alıp pat doyuyor ve uyuyor 10 dk falan emiyor o da 🙉 1 2 saat emzirdigimi bilirim yani şok oldum.. neyse ama gece 2 kez bez değiştirdim çok az cisliydi ben normalde çok emzirdigim için bayağı dolu dolu alıyordum bu kafamı karıştırdı acaba gece emzirdigimde doymadı mi emzik verdim diye. Ama doymasa kıyamet de koparirdi kafamda deli sorular 🤪 emzik kullanan anneler biraz uzun oldu ama malum acemilik zamanlarım kusura bakmayın yanıtlarınızi bekliyorum ne diyorsunuz doğru olanı mi yapıyorum su an? Doktorum da 15 dk dan fazla emzirmememi ağlasa bile doyduysa sakın verme meme demisti