Tazefasulyecik İnternet sitesinden temizlikçi çağırıp memnun kaldığınız oldumu acil temizlikçi bulmak istiyorum ama güvenemiyorum
basakhanim34 Tazefasulyecik armuttan çağırdım hakkında kötü yorum var diye iptal etttim. Hem geç gitmiş hem de Ev sahibine beni dövdü diye iftira atmış. 24 saat öncesinden iptal edilebiliyor. Hakkındaki yorumları iyice okuyun
Asyaveannesi04 Tazefasulyecik armut.comdan rezervasyon yaptırıyorum hakkındaki yorumlara bakıyorum ona göre çağırıyorum yada iptal ediyorum ama çoğundan da memnun kaldım
Lulemom Tazefasulyecik fikrim yok ama armut diyen arkadaşlar olmuş. Onun için yazmak istedim. Armut sadece aracı bi site. Yani ordan bulduğunuz kişi armut çalışanı falan değil. O yüzden kötü çıkabiliyor. Boyacı bulduk armuttan. Kavgayla bitti. O yüzden ordan bulursanız iyice araştırın kişiyi
Tazefasulyecik seninanonim baktımda gelen insandan memnun kalırmıyım onu düşünüyorum sabahtan beri temizlikçi sayfaları geziyorum
seninanonim Tazefasulyecik Çevrenize sorup soruştursanız internet yerine ? Komşunuza falan sorabilirsiniz
Tazefasulyecik basakhanim34 direk rezervasyon yap çıkıyor gelicek kadını ben göremiyorum ki onu nasıl gördünüz
Sarikuzumalp Tazefasulyecik Bilgim yok ama buna çok takılıyorum söylemek istedim temizlikçi değil, yardımcı demek daha doğru :)
Tazefasulyecik Sarikuzumalp temizlikçi olmak ayıp değilki ben bunu süsleyerek söylim oda bir meslek ☺️
Tazefasulyecik Asyaveannesi04 kredi kartı bilgilerini istiyor mesela girimmi bilgilerimi iptal etsem geri yatırıyorlar değilmi
Sarikuzumalp Tazefasulyecik Ayıp değil tabikii. Ama kırıcı biraz temizlikçi demek çok kaba. Yardımcı daha makul 😊
Sinemalin Ben siteden değil de tanıdıklarımın evine gelenleri tercih ettim illaki vardır bir sorun yakınlarınıza