Dlnsnmz Kızamık aşısı 9 aylıkta olur diyor benim sağlık ocağım ama kime sorduysam 12. Ay diyorlar yaptıran varmı 9. Ayda
Ozlemfidan Dlnsnmz Geçen hafta yaptırdım canım. Önceden 12. Ayda yapılıyordu ama vakalar çoğaldığı için 9. aya çektiler aşıyı.
Bebegimm1 Dlnsnmz 9 aylıkken yapıldı salgınlar arttıgı için ve mülteciler çoğaldıgı için 9.ayda yaptırmamı önerdi ebe bir şey olmadı sadece yumurta beyazına alerjisi var mı diye sordular onuda 3 gün tadımlık yedirdim baktım sorun olmayınca yaptırmıştım
Show_must_go_on Dlnsnmz 12. Ay normali ama çok büyük salgın var 9. Ayda yaptırdım ben arkadaşım yaptırmadı 11 aylıkken bebeği yakalandı maalesef
Elevka_96 Dlnsnmz bende yaptım aşı takvimi yazıp sağlık bakanlığı sitesinden bakın orda vakanın çok olduğu bölgelerde id dozu yapıldığı yazıyor zaten.
dryglgl Bölgesel değişiyor sanırım İstanbul Küçükçekmecedeyim 9.ayda biz yapmıyoruz kızamık 12.ayda yapıyoruz sadece dedi sadece 1 yaşında yaptırdım ben
tubiiik_ Dlnsnmz bazı saglık ocakları 9 ayında cagırıyor mesela benım arkadasımla kızılarımızın arasında 40 gun var o 9 ayında yaptırmıstı ben 12. ayında bu aralar cogaldıgı için 9. ayda yapıyorlar artık