Deletedmom55 Kızlar 3,5 aylıgız gecen hafta rota olduk saglık ocağında ki hemşire rotayı öneririm ama menenjit olmayın biz 13.ayda yapıyoruz burda zaten dedi peki neden ücretli olanını yaptırıyoruz siz ne düşünüyorsunuz ücretli kaçıncı ayda oluyor menenjit
Baharaytekin Deletedmom55 13. Ay asısı dıe bısey zaten yok menenjıt asısıda devletın odemedıgı bı ası kesınlıkle bır yanlışlık olmasın
Deletedmom55 Deletedmom_297 Deletedmom277 karma dedi içinde menenjit te var dedi bende size danışmak istedim
Deletedmom277 Deletedmom55 13 aylıkken aşı da yok zaten de karma vs bilmiyorum. 12. Ayda ki aşı içerisinde belki vardır. İmkanınız varsa yaptırın önemli bir aşı
Deletedmom55 Deletedmom277 evet yaptırdım rotayı onu da yaptıracağım teşekkür ederim 🙏🏻 yanlış yönlendirme yapıyorlar belki de
Bmaidil12 Deletedmom55 menenjit konusunda kimseyi dinlemeyin evlerden herkesten uzak olsun cok illet bi hastalık o imkan varsa kesinlikle yaptırın cocugunuz sağlıgından önemli olamaz hiç bişy. Kötüyü düşünmemek lazım derler ama bebeklerimiz için kötü olmadan geç kalınmadan ve ilk bir yaşına kadar herşeyden korumak çok önemli. Dikkatli olun ve iyi krar verin kimseye kulak asmayın. Siz anne olduunuz artık çocugunuz için en iyi kararı siz verirsiniz
Bmaidil12 Deletedmom55 1 ay ile 5 yaş aralıgındaki tüm cocuklara yapılabiliyor ben 2. Ayın sonunda rota ile beraber yaptırdım ne kadar erken o kadar az risk. Menenjit yaptırdım cocuguma bişy olmaz diyemem ama en azından olsa bile hafif atlatabilir. Bebek aşıları cok cok önemli. Allah bütün yavrucukları korusun 🧿🧿👍