bunemeselaa Kızlar yetişkinler de dışkıda kan nasıl oluyor bugün sanki kan gibi birşey farkettim ama peçeteye falan birşey değmedi. Bir problem olsa mesela devamlı değer mi dışkıya nasıl olur bilgisi olan varmı
Cansucan20 bunemeselaa basur olabilir. Ama sindiremediğiniz besin olabilir. Karpuz domates biner gibi.
09dilek Basur olduğumda kaka yaorken çok ağtıyordu o yüzden kan görmüştüm. Peçete bulaşıyordu. Dizanteri olmıştum bildiğin kan dışkılıyırdum suluydu.
bunemeselaa 09dilek çok teşekkür ederim. Benim peçeteye falan değmedi dışkıda kırmızı nohut kadar bişi gördüm ve korktum açıkçası. Kabızlıgım yok.
bunemeselaa Bety2 2-3 gün önce karpuz yedik hatta bebeğimin kakasında da aynı şey vardı bebeğim yedikten bir gün sonra çıktı benim 3 gün oldu neredeyse karpuz kalırmıki şimdiye ?
bunemeselaa Cansucan20 basurum var ama şiş değil Şuan doğum yaptıktan sonra tekrarlamadı şükür. Kabız da değildim zorlanmadım da gün içinde kırmızı birşeyde yemedim, 3 gün önce karpuz yemiştim ama kalırmıki şimdiye
bunemeselaa Yaren-156 dışta şişen şey basur değilmi ben yanlış biliyorum o zaman. Acıdan da olabilir ezogelin çorbası içmiştim pul biber vardı içinde