Kızlar kızım kaka yapınca kaka derdi biz tuvalete gidince çiş felan derdi bez bağlatmak istemiyordu ikna ederek başka eşyalarla oyalayarak bağlıyordum. Tuvalet kitabı aldım 1 aydır okuyorum son 2-3 gündür kaka istiyorum diye klozeti gösteriyordu bir kaç kez oturttum ama yapmadı kalkmak istedi bende denemek istedim bugün ilk günümüzdü ama hiç tuvalete yapamadık hep üstüne yaptı yaptıktan sonra söyledi ama işte ben alıp klozete gittiğimde yapmadı oturmakta pek istemiyor e bebekten tuvalet adaptörü almıştım ona oturttum ama anlamadım oturmak istemedi dikkatini dağıtıp oturmak için çabalarken bazen ağladı kaldır diye gündüz uykusunda bez takmadım ara sıra gittim geldim kontrol ettim ıslak kalmasın diye uyanmasına yakın bakmıştım kuruydu uykudan uyanıp kaka istiyorum diye bağırdı bende herhalde tuvalete yapacak diye hevesle koştum ama üstüne çiş yapmıştı kakalarını da parça parça hep üstüne yaptı heveslensin diye o görmeden iç çamaşıra yaptığı kakaları klozet içine attım ki kendi yaptığını düşünsün diye işte şifona bastık bay bay yaptık sevindi çok değişik geldi kakayı görmek. Gece uyuturken bezini bağladım çünkü benim niyetim bir kaç günde gündüz olayını halledersek geceye öyle geçmek bezini bağlarken bunu kendisine de söyledim şuan gece oldu bezini takmam gerekiyor sabahleyin yine takmıcaz öğrendikten sonra geceleri de takmıcaz annecim dedim ama bilmiyorum biraz umutsuz gibiyim zor bir süreçmiş kaç tane iç çamaşırı değiştim bugün saymadım (23 aylık )