Elifmerve1126 Kızım 3 ay 3 günlük bıngıldağı küçülmüş doktor aksi bi durum yok dedi ama nette kötü şeyler yazıyo başına gelen var mı çok üzgünüm😥
Seydameva Elifmerve1126 benim kızımında öyleydi parmağımın ucu kadar yoktu neredeyse. Bende nette okuyup tribe girdim gittim sordum sıkıntı yok dediler şükür bir şey çıkmadı 10.5 aylıkken tamamen kapandı 🤷♀️
Esraw Elifmerve1126 Benimkide 3 aylıkken kapandı banada önemli olan baş çevresi dedi doktor bence korkma goz kontağı kuruyor mu
Minikerkegim Elifmerve1126 iki aylıkken kapandı iki ay boyunca doğduğu baş çevresi 37cm de kaldı ama üçüncü ve dördüncü ay öyle güzel gelişim gösterdi ki su an olması gereken aralıkta 42cm 🥰 hiç korkma d vitamini kullanıyor musun
Begumtosunannesi Elifmerve1126 Canım hiç korkma baş çevresi büyüdüğü sürece sıkıntı yok. Bize de öyle dediler ama şuan 10 aylık hala tam anlamıyla kapanmadı.
Semra9613 Benim oglumunda oyleydi heray kafa buyumesi olursa korkulacak bisey yok dedi.duzenli kontrollerine gidiyoruz heray.8 aylik oldu bi sıkınti yok çok şükür
Elifmerve1126 Seydameva inşllh bizimde sıkıntı çıkmaz mahvoldum bgn doktora varanaa kadr ağlamaktan içim dışıma çıktı
Elifmerve1126 Esraw evet kuruyo bugun doktor gözüne de baktı iyi bişey yok dedi gözden belli oluyomş sanırım ama işte içim rahat etmedi çok korktum si d vitamini vermye devm ettnz mi peki
Esraw Elifmerve1126 Hayır canım açıkçası erken kapandığı için korktum zaten bıngıldak için veriyorlar diye d vitamin eksikliğini güneşten almaya çalıştım ama artık onuda alamam doktora sorucam kullanıp kullanmama konusunda yine
Elifmerve1126 Minikerkegim evet kullanıyoruz 35 haftalık doğm yaptm küvezde kaldı flan çok evham yapyrm herşeyde korkuyorum😥
Busraa5858 Bnm bebegimin de 4 aylik kontrolunde ebe dedi ki kapanmis bingaldagi bi dr a goturememistjm 5 aylik olduk ve yarin kontrolumjz var dr a gidecez o zaman ne der bilmiyorum ama ben baktigim zaman boşluk var
Minikerkegim Elifmerve1126 kaç aylık su anda ?kaç cm bas cevresiyle doğdu ve su anda kaç cm baş çevresi
Elifmerve1126 Esraw bana kullanmaya devam et bırakmayı gerektircek bi durum yok dedi ama bilemedim bende
Minikerkegim Elifmerve1126 maşallahhh maşallah annesi🧿 her ay bir cm bas çevresi büyürse bıngıldağın erken kapanması sorun teşkil etmiyor. E büyümüş de baş çevresi korkma bende korktum doğdu iki ay başı gelişmedi 37cmdi doktorlar sıkı takip etcez büyümezse her ay 1cm sorun demişlerdi ama iki aydır baş gelişimi çok iyi olmaya başladı hatta yetişti akranlarına 🤗
Elifmerve1126 Minikerkegimsizin adınıza da çok sevindim benim de içimi nasıl rahatlattınız allah bin kere razı olsun😘😘