Durusmom23 Bebeğim 3,5 aylık. Bir kaç gündür uyku, beslenme düzenimiz değişti. 4.ay atağına mı girdik acaba diyorum, biraz erken başlayan var mı bizim gibi ?
mervekb Durusmom23 4 ay 1 haftalık, son haftadır sürekli kucak gezme istiyor ve uykudan uyandıktan sonra kısa sürede yeni uyku mizmizligi başlıyor uyuyana kadar devam ediyor bu memnuniyetsiz hali, evde tekim bayram haftasında ilgiye de alıştı bakalım bundan sonra nasıl baş edeceğim bu durumla
Defnem23 Durusmom23 bu bayramda girdik biz uykuya dalması zorlaştı. Uyuyacağı zaman ağlıyor kucağımda zor uyuyor. Vücudunu kasıyor. Yatağına koyuyorym ağlıyor. Uyuyor yatırıyorum heöen uyanıyor ağlıyor. Mızmızzz oluypr bu sefer…
gozumunnuru Durusmom23 bizde 3 ay 1.gün başladı 4 ay 12 günlüğüz devam 🥴🥴 erken değil yani normal aslında sizinki de, geçecek bakalım
Durusmom23 mervekb evet aynı sıkıntı bizde de var bu bayram kucaktan kucağa gezdi belki ondan da olabilir
Aras-21 Durusmom23 benim de 3.5 aylık özellikle beslenme konusunda inatlaşıyor ne mama nede anne sütü içiyor