Gksuu Kızlar bebeğim 6 aylık kafasının arkası cok düzleşti 2 aydır yan yatırıyorum cok dikkat ediyorum ama düzelir mi böyle bi durum yaşayan var mı???
emirhanecozlem Gksuu benim bebeğiminde düz ya yan yatırmaya dikkat ediyorum ama dönüyor geri inşallah düzelir
Limoneta Gksuu canım aynı benim kızımda öyleydi bi taraf dümdüz olmuştu sivrilmişti sonra yavaş yavaş diğer tarafa uyuttum kafasını diğer yöne çevirdim ilgisini diğer tarafa aldım suan cok sükür tamamen düzeldi bende bayagı korkmustum ama hiçbişey kalmadı normal yapısında suan.. ama dilkat etmeye calısın biyolojik sıkıntı yok ama görünüş açısından fizyolojik olarak o şekilde kalabilir
Candy_liz Gksuu benim kızımın da öyle oldu 4 aylıkken hatta 300liraya düz kafa yastığı aldık, ama aldıktan bir iki hafta sonra döne döne yatmaya başladı kafası düzeldi bir-iki ay içinde, ailede kalıtsal değilse düzeliyormuş
DefneErcis Gksuu evet daha önce aynı postu açmıştım bende. Ama büyüdükçe düzelme oldu merak etmeyin düzelecektir
Gksuu Limoneta evet bende doktoruna sordum gelişimini etkilemez ama estetik olarak sorun olur dedi benimkinin arkası düz ama yanlar normal