Sedacyln 17 aylık kızım 5 gündür asla bez bağlatmıyo kafayı yemek üzereyim bağlamak için yatırdığım an morarana kadar ağlıyo ve tabi izin vermiyo bağlayamıyorum. Bu durum geçicimi yoksa böylemi devam edicek varmı aynı şeyi yaşayan anneler?
UysalSum Sedacyln benimki 5,5 aylık son 2 aydır bizde aynı ne bezini bağlatmak istiyor ne de üstünü giyinmek istiyor, hareketlendikçe zorlaşıyor gitgide
Sedacyln Azraada58 aldım canım bugün ama bayram sütü diye herhalde hiçbiryerde bulamadım mecburiyetten önüme ilk çıkanı aldım ama oda kesin gece sızdırır
Azraada58 UysalSum bebişim dur sen yeni başladın daha evet dedigin gibi artık hareketlendi biz ozmanlar eşimle resmen maymun okuyoduk kafada elde oyuncak ve 2 saniyede giydiriyodum ben bile beni tebrik ediyodum nasıl bu kadar hızlı olabilirim diye 🤣 kendini tam kavrasın düzelir alışır oda merak etme
Farketmez Sedacyln 19 aylık bezi görünce kaçıyor ben 9 aylıktan Beri külot bez kullanıyorum yakalayınca zar zor gıydırıyorum normal bez olsa asla bağlayamam külot bez kullanın hıc degılse yatırmaya falan gerek kalmıyor yakalayınca hemen ayakta takıverıyorsun