Dondurmalikahve Yakın zamanda eczaneden aldığım ateş ölçer bozuldu, sizlerden ateş ölçer önerisi istiyorum uzaktan ateş ölçer olsa daha iyi olur, bir de braun gibi pahalı marka olmasın bütçe olarak 750 civarı verebilirim en fazla
adakus48 Dondurmalikahve valla en iyisi braun bence alabiliyosanız alın uzunca seneler kullanıyosunuz
Dondurmalikahve Deletedmom_68 sumeyyeyilmaz Omron yanlış ölçüm yapıyor diyen kişiler olmuş trendyol yorumlarında sizinde başınıza geldi mi?
Deletedmom_68 Dondurmalikahve hayır gelmedi doğru ölçüyor ateşten hastaneye gittiğimizde de yanıma alıyordum aynı çıkıyordu
Deletedmom_68 Dondurmalikahve ben bunu kullanıyorum. yanlış ölçüyor diyenler probları her kullanımda değiştirmiyor olabilirler ben hiç sorun yaşamadım
Dondurmalikahve Deletedmom_68 Teşekkürler canım peki uzaktan ateş ölçeri yakında bilgin var mı benim ki küçük olmayınca kulaktan acaba yanlış mı çıkar ki diyorum
Deletedmom_68 Dondurmalikahve kızılötesi ateşölçerler hiçbir yaşta sağlıklı ölçüm vermiyor. ortam ısısından ciltteki tere kadar etkileniyor. kulak içi ateşölçerler 2 yaştan sonra kullanılabilir. öncesinde dijital çubuk ile ya rektal ya da kasık ölçümü en doğru sonucu veriyor. ben o yüzden hem kulak içi hem kasıktan dijital ile kontrol ediyorum. siz ya kulak içi ya koltuk altı kullanabilirsiniz. isterseniz koltuk altı bakın fiyat olarakta daha uygun sizin çocuğunuzun yaşı için de uygun
Dondurmalikahve Deletedmom_68 Teşekkürler bilgileriniz için 🙂 koltuk altı hızlı ölçüm yapmadığı için tercih etmek istemiyorum pek.
Deletedmom_68 Dondurmalikahve ne demek rica ederim 🥰anladım ben omrondan memnunum hastanede de omron kullanırdık o yüzden alırken düşünmedim pek sadece dediğim gibi her kullanımda prob değiştirmek lazım. termometreler gerçekten hassas çünkü üstünde görmediğimiz kulak kiri toz tabakası ölçümü bozar. kullanıp işimiz bittiğinde yeni prob takıp kapağı kapalı muhafaza etmek lazım. ucu probsuz kalmamalı el ile silinmemeli vs. muhtemelen yanlış kullanımdan kaynaklı yanlış ölçümlerdir
Dondurmalikahve Deletedmom_68 Şimdi YouTubedan baktım kulak ölçümü için kulak zarı görülmeli diyor doktor. Tekrardan teşekkürler uğraştirdim ☺️