Emmosch Kızlar 8,5 aylık bebem var,2 ay sonra işe dönücem ,sizce çok kasmadan çünkü emziriyorum kaç kilo verebilirim max.ve nasıl?en etkili yöntem nedir?
gamzemsi Emmosch kesinlikle spor ben leslie başlamıştım bayram öncesi çok farketmeye başlayacaktı ama bayramda saldım kilo aldım malesef. Yarından itibaren tekrar sıkı bi diyete ve spora girişeceğim
Zeyzey2019_ Emmosch Ben 45 günde 6 kilo verdim ve deli gibi kaçamak yaptım. Ona rağmen diyetisyen eşliğinde 6 kilo gitti. Tam uysam 10 kilo rahat giderdi.
tubasd Emmosch ona bişey diyemem ama aldığınız kalori harcadığınız kaloriden ne kadar az olursa o kadar çok kilo verirsiniz bunun yanında spor yaparsaniz hem kilo hem yağ verirsiniz bunun yanında protein ağırlıklı beslenirseniz hem kilo hem yağ verip hemde kas yaparsınız matematik işi biraz. Kesin net makarna pirinç un şeker hayattan çıkartın %100 olmasada %80 pirinç pilavı varsa 2 kaşık koyun yemeğe ağırlık verin ekmek yemeğin tatlı kaşığı kullanın yemek kaşığı değil ayran tüketin cacık yapın aciktiginizda salatalık yiyin hem su oranida yüksek hem kalorisi düşük kuru üzüm kuru dut yiyin karpuz kavun 3 dilimi geçmeyin çokça su için ve Leslie yapim başarılar 💕☺️
Emmosch @gamzemsi hiç vakit bulamıyorum,çocuğun hep peşindeyim emekliyor aman vurmasın kendini vs diye bir yandan evin işi,delirme noktasına geldim,akşam uyuduğunda yine de yapmaya çalışayım
gamzemsi Emmosch bende siz gibiyim 1 yaşında şuan bebeğim. Ama baktım benim kilolar gitmiyor bi şekilde yapmaya çalışıyorum ama dediğim gibi rutin yapılmazsa fayda etmiyor yine. Porsiyonları küçültmeye başladım birde paket gıdaya çok alışmıştım onları azaltmaya çalışıyorum
Birkullanici Emmosch diyet yapmıştım ama baya sıkıydı kesinlikle kaçamak yoktu bende .şuan yapamıyorum ikinci kızım 9 aylık iki çocuğa yetemwdiğimden hemen tansiyon şeker düşüyor açken
Emmosch @gamzemsi abur cubur çok seviyorum bende,diyetisyene başlamıştım online ama bayram vs girdi yalan oldu,aslında yapmam gerekeni biliyorum da bi türlü adım atamıyorum
Bmaidil12 Emmosch diyetisyen eşliğinde emziren anne diyeti yapıyorum 50 günde zorlamadan kasmadan yiyerek 7 kilo verdim ve sütüm hiç azalmadı bi.sürü kaçamağımda oldu
Emmosch @tubasd ne güzel açıklayıcı yazmışsınız,çok teşekkürler 🙏 yarından itibaren başlıyorum kısmetse 💜