AliPoyrazz 1.memnun musunuz 2.kabız yapıyor mu 3.kusma yapıyor mu 4.bebişler kaç aylık 5.kilo yapıyor mu
Cennetagaci AliPoyrazz güzel bir mama. Ben yeni doğduğu zaman kullandım gaz vs hiç bir sıkıntı olmadı ama çok kilo alımı yapmadı biz de. Yapısal belki bilmiyorum hala kilolu değil 😂 sma çok tavsiye ediliyor ben ikisini de kullandım ama kısa süre tabi.
Selamcanim AliPoyrazz ben çok memnunum. Doğduğunda aptamil kullandık berbattı herşey. Gaz kusma kabız vardı. Sonra doktor bebelac gold alın dedi. Ben meme mama ilerledim. Kabızlık kusma gaz birşey yapmadı. Kızıma çok güzel kilo aldırdı. Hatta domuşuk 9 aylık 12 kilo skksksksk
Elif_demir2134 AliPoyrazz 3. Çocuğumu şuan bebelac 2 Gold ile büyütüyorum çok kaliteli artısı var eksisi yok tavsiye ederim 🤌
Gulerxx2 Asırı gaz yapıyo kabızlık yapıyo kilo alımı olarak bilmiyorum 3 gün oldu alalı 3 gündür ıkına ıkına Bi hal oldu yavrum cocugum 48 günlük
Zynpbal Bende doğduğundan beri kullanıyorum ilk başlarda memnundum şuan kabızlık yaptı bizde değiştirmeyi düşünüyorum bende