Elflnaaa Kızlar biberona alıştı bebeğim memeyi boşaltamıyor ben de sağım biberonla vereyim dedim biberon almıyor
Funda_yakut Elflnaaa Bende aynıyım 5 aylık oldu sadece anne sütü alıyor bazen sağıyorum tutmuyor biberonu 😓
Funda_yakut Elflnaaa Valla ilk veriyorum geri ittiriyor diliyle biraz kucağımda hoplatım ağzımla garip sesler çıkartınca sonunda tutuyor ama her zaman işe yaramıyor 😅
lilamor aaa kızlar sizin bebekler nasıl tepki verir bilmiyorum ama 24 günlüğüz sap göğsümü tutuyor solu tutturamadım sağıp veriyorum. lansinoh un biberonuyla veriyorum beni de emiyor bi sıkıntı olmuyor.
Funda_yakut lilamor İşte canım sen doğduğundan beri öyle yağıyorsan yani bizimki genel olarak biberon tutmuyor emziği bile zorla tutturdum 🤣
Funda_yakut Elflnaaa Yani biz sadece anne sütüyle ilerliyoruz ama mamayı da denemiştim bir kere aç mı diye çok huyszudu tövbe ağzına sürmedi çay kaşıyla verince bile tükürdü düşün 🤣
Elflnaaa @“Funda_yakut”#boşaltamıyorki memeyi çünkü biberonla mamaya alıştı memeyi emzik gibi keyfine