Alyanrcn Ya bebeğim 6 günlük pişik oldu ne kullanayım aslında sudocrem kullandım sleppy bez kullanıyorum bayb turco ıslak mendil acaba bunlardami sorun var ama şuan direk pişik giderici krem önerin
hunilimomy Alyanrcn ıslak mendil yerine pamuk kullanın hamazing krem var onu tavsiye ederim bezini sicak hava oldugu icin havalandıran.
hurremsultann Alyanrcn ıslak mendil kullanma pamuk kullan pamuk yoksa ıslak mendili yıkayıp sür poposuna çünkü ıslak mendil mahvediyor ben 3 aylık olana kadar ıslak pamukla temizledim sonra Molfix izotonik sulu ıslak mendil kullandım sudocrem iyi gelmiyorsa mustela sürün geçmiş olsun
Antep27 Alyanrcn fişekli arko Krem hemen etkisini göstermişti bizde hameyan kullanmıştım geçirmişti arkoyu akşam uyuycagimiz zmn sürdüm sbh uyandığında altını açtığımda hecmisti
Tugceeeeeee1 Alyanrcn sudocrem içeriği temiz değil. İva natura alın. Islak mendille değilde pamuğu suya batırıp öyle silin veya direkt suyla yıkayın altını. Arko krem , hametan, kantoron iyi geliyormus. Bezinin markasını değişebilirsinjz
Melek3452 Alyanrcn az Bisey travazol sure bilirsiniz Ben dogdugun Dan beri hep onu kullndim iyide geliyo.
EsCidella Alyanrcn bizim de ne kullandiysak geçmeyen bir pişik sorunu vardı ve oksizinc çok iyi gelmişti. Hemen geçiriyor
Mrvsmt2502 Alyanrcn kantaron yağı kullanıyorum pişik olmuylr ishalken pişik olduğjnda sabaha geçiriyor kremlere boşa para vermeye gerek yok hem içeriği temiz